Çözüldü Tosla ibanına para atılan para geri iade edilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bablisok

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Tosla hesabımdaki IBAN'ı babama attım para göndermesi için sonra para gönderdi baktım hesapta para yoktu. Müşteri hizmetlerini aradım Tosla ibanına para gönderilmiyormuş. 24 saat içinde paranız iade edilir dediler. Sizce bir sıkıntı olmaz değil mi?

Müşteri Hizmetleri dediyse problem olacağını sanmıyorum, 24 saat sonra iade edilir ya da para transferi başarılı olur.

Papara'da açıklamaya papara no yazmak gerekiyor yazılmazsa para iade ediliyor. Sizinki de öyle bir durumsa iade edilir. Merak etmeyin paranıza yatmazlar.

Papara'da açıklamaya papara no yazmak gerekiyor yazılmazsa para iade ediliyor. Sizinki de öyle bir durumsa iade edilir. Merak etmeyin paranıza yatmazlar.
Tosla'ya da umarım tez zamanda gelir. Papara'ya yeni geldi sanırım açıklamaya Papara numarası koyunca herkesin atabilmesi.

Tosla'ya da umarım tez zamanda gelir. Papara'ya yeni geldi sanırım açıklamaya Papara numarası koyunca herkesin atabilmesi.

Sorunum çözüldü. Eskiden babama Tosla hesabı açmıştım. Ona düşmüş para.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…