M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 30 Ocak 2021 #1 Tosla ile artık tüm ortak ATM'lerden para yükleme ve çekme işlemleri tamamen ücretsiz ve limit yok. Bence artık Papara da 5 işleme kadar para yükleme ve çekmeyi kaldırmalı ve tamamen ücretsiz yapmalı.
Tosla ile artık tüm ortak ATM'lerden para yükleme ve çekme işlemleri tamamen ücretsiz ve limit yok. Bence artık Papara da 5 işleme kadar para yükleme ve çekmeyi kaldırmalı ve tamamen ücretsiz yapmalı.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 30 Ocak 2021 #2 Darısı Papara ve İninal'in başına.
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.466 Makaleler 12 Çözümler 3 30 Ocak 2021 #3 Papara'nın yolundan ilerliyorlar
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #4 Arkadaşlar bir Tosla ajanı foruma sızdı onu yok etmemiz gerekiyor (!) Sürprizbozan Şaka maka ama hocam sanki reklam yapar gibi anlatmışsınız
Arkadaşlar bir Tosla ajanı foruma sızdı onu yok etmemiz gerekiyor (!) Sürprizbozan Şaka maka ama hocam sanki reklam yapar gibi anlatmışsınız
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 30 Ocak 2021 #5 Bu bir süredir vardı zaten. Papara ve Tosla kullanan biri olarak kesinlikle Papara'da tamamen ücretsiz yapmalı.
Bu bir süredir vardı zaten. Papara ve Tosla kullanan biri olarak kesinlikle Papara'da tamamen ücretsiz yapmalı.
M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 30 Ocak 2021 #6 rasgelekullanici35 dedi: Arkadaşlar bir Tosla ajanı foruma sızdı onu yok etmemiz gerekiyor (!) Sürprizbozan Şaka maka ama hocam sanki reklam yapar gibi anlatmışsınız Genişletmek için tıkla... Yok ya ön ödemeli kartlarda tamamen ücretsiz görünce paylaşmak istedim. Darısı diğerlerinin başına.
rasgelekullanici35 dedi: Arkadaşlar bir Tosla ajanı foruma sızdı onu yok etmemiz gerekiyor (!) Sürprizbozan Şaka maka ama hocam sanki reklam yapar gibi anlatmışsınız Genişletmek için tıkla... Yok ya ön ödemeli kartlarda tamamen ücretsiz görünce paylaşmak istedim. Darısı diğerlerinin başına.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #7 Mubis10 dedi: Yok ya ön ödemeli kartlarda tamamen ücretsiz görünce paylaşmak istedim. Darısı diğerlerinin başına. Genişletmek için tıkla... Zaten tek rakibi Paparay'dı. O da çoktan getirse getirirdi zaten. Az önce getirdi yazmışım ya pardon .
Mubis10 dedi: Yok ya ön ödemeli kartlarda tamamen ücretsiz görünce paylaşmak istedim. Darısı diğerlerinin başına. Genişletmek için tıkla... Zaten tek rakibi Paparay'dı. O da çoktan getirse getirirdi zaten. Az önce getirdi yazmışım ya pardon .
M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 30 Ocak 2021 #8 rasgelekullanici35 dedi: Zaten tek rakibi Paparay'dı. O da çoktan getirdi zaten. Genişletmek için tıkla... Papara'da 5 işlemden sonrası ücretli. Tosla'da tamamen ücretsiz.
rasgelekullanici35 dedi: Zaten tek rakibi Paparay'dı. O da çoktan getirdi zaten. Genişletmek için tıkla... Papara'da 5 işlemden sonrası ücretli. Tosla'da tamamen ücretsiz.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 30 Ocak 2021 #9 rasgelekullanici35 dedi: Zaten tek rakibi Paparay'dı. O da çoktan getirse getirirdi zaten. Az önce getirdi yazmışım ya pardon . Genişletmek için tıkla... Belki Papara'da getirir belli olmaz. Bence ikisinide kullanmakta fayda var. İkisininde farklı özellikleri ve kampanyaları var.
rasgelekullanici35 dedi: Zaten tek rakibi Paparay'dı. O da çoktan getirse getirirdi zaten. Az önce getirdi yazmışım ya pardon . Genişletmek için tıkla... Belki Papara'da getirir belli olmaz. Bence ikisinide kullanmakta fayda var. İkisininde farklı özellikleri ve kampanyaları var.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 30 Ocak 2021 #10 Ben Paycell kullanıyorum kafam rahat sadece ayda 1tl alıyor. Onun dışında ücret ödemiyorum.