Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 30 Ocak 2021 #11 siriius dedi: Ben Paycell kullanıyorum kafam rahat sadece ayda 1tl alıyor. Onun dışında ücret ödemiyorum. Genişletmek için tıkla... Para yatırırken ücret alıyor diye biliyorum.
siriius dedi: Ben Paycell kullanıyorum kafam rahat sadece ayda 1tl alıyor. Onun dışında ücret ödemiyorum. Genişletmek için tıkla... Para yatırırken ücret alıyor diye biliyorum.
M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 30 Ocak 2021 #12 Roux dedi: Para yatırırken ücret alıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Galiba Turkcell bayilerinden yatırınca almıyor.
Roux dedi: Para yatırırken ücret alıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Galiba Turkcell bayilerinden yatırınca almıyor.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 30 Ocak 2021 #13 Roux dedi: Para yatırırken ücret alıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Turkcell'den yatırınca almıyor. Adım başı Turkcell var zaten. Sıkıntı olmuyor o yüzden.
Roux dedi: Para yatırırken ücret alıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Turkcell'den yatırınca almıyor. Adım başı Turkcell var zaten. Sıkıntı olmuyor o yüzden.
M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 30 Ocak 2021 #14 siriius dedi: Turkcell'den yatırınca almıyor. Adım başı Turkcell var zaten. Sıkıntı olmuyor o yüzden. Genişletmek için tıkla... Turkcell'e gidince hangi bilgileri verip para yüklüyorsunuz?
siriius dedi: Turkcell'den yatırınca almıyor. Adım başı Turkcell var zaten. Sıkıntı olmuyor o yüzden. Genişletmek için tıkla... Turkcell'e gidince hangi bilgileri verip para yüklüyorsunuz?
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 30 Ocak 2021 #15 Mubis10 dedi: Turkcell'e gidince hangi bilgileri verip para yüklüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Telefon numarası yeterli oluyor. Kart ile de yükleyebiliyorsun ama bildiğim kadarıyla.
Mubis10 dedi: Turkcell'e gidince hangi bilgileri verip para yüklüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Telefon numarası yeterli oluyor. Kart ile de yükleyebiliyorsun ama bildiğim kadarıyla.