Royce0 Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 597 Çözümler 3 Dün 21:42 #11 eymenarac dedi: Anladım hocam. Kimlik doğrulaması yapmaya çalıştım aslında ama bir türlü uygulama kimliğimi okumadı. Genişletmek için tıkla... Telefonunuda NFT okuyucu özelliği var mı?
eymenarac dedi: Anladım hocam. Kimlik doğrulaması yapmaya çalıştım aslında ama bir türlü uygulama kimliğimi okumadı. Genişletmek için tıkla... Telefonunuda NFT okuyucu özelliği var mı?
eymenarac Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 264 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:44 #12 Daha NFC bölümüne gelmeden, kamera ile okuma bölümünde sıkıntı var.
Royce0 Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 597 Çözümler 3 Dün 22:37 #13 eymenarac dedi: Daha NFC bölümüne gelmeden, kamera ile okuma bölümünde sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Anladım yarın müşteri hizmetlerini arayın o zaman bildirin durumu şu an hizmet saati bitti diye biliyorum.
eymenarac dedi: Daha NFC bölümüne gelmeden, kamera ile okuma bölümünde sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Anladım yarın müşteri hizmetlerini arayın o zaman bildirin durumu şu an hizmet saati bitti diye biliyorum.
eymenarac Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 264 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:40 #14 Müşteri hüzmetleri Tosla'ya bakmıyor, yalnızca uygulama içi destek var. O da cevap vermiyor. Tek çare mail ondan da cevap bekliyorum.
Müşteri hüzmetleri Tosla'ya bakmıyor, yalnızca uygulama içi destek var. O da cevap vermiyor. Tek çare mail ondan da cevap bekliyorum.