L Legend MKB Femtopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #1 Sadece kullanım limit arttırma değil demek istediğim. Mesela Online bir platform üzerinden alışveriş yapmak. Bu mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2025
Sadece kullanım limit arttırma değil demek istediğim. Mesela Online bir platform üzerinden alışveriş yapmak. Bu mümkün mü?
umutensr_0 Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 269 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS Prime b450 mk-|| AMD Ryzen 5 5600x Asus rog strix gtx 1050ti g.skıll 16x2 3600 mhz 32gb ram corsair cx750f rgb 512gb m2.ssd 3500-3200 Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #2 Evet. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2025
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.284 Makaleler 4 Çözümler 74 Yer Rusya 4 Haziran 2025 #3 Veli onayı ile kullanabilirsin.
5 584553 Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 393 Çözümler 3 4 Haziran 2025 #4 Legend MKB dedi: Sadece kullanım limit arttırma değil demek istediğim. Mesela Online bir platform üzerinden alışveriş yapmak. Bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Rahatlıkla kullanabilirsin hiçbir sorun çıkarmıyor. İstersen internet sitesinden özel kart sipariş et üstünde adın soyadın falan yazıyor kişileştirebiliyorsun.Ücrette kesmiyor iade ediyor sana sonra parayı.(otomatik)
Legend MKB dedi: Sadece kullanım limit arttırma değil demek istediğim. Mesela Online bir platform üzerinden alışveriş yapmak. Bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Rahatlıkla kullanabilirsin hiçbir sorun çıkarmıyor. İstersen internet sitesinden özel kart sipariş et üstünde adın soyadın falan yazıyor kişileştirebiliyorsun.Ücrette kesmiyor iade ediyor sana sonra parayı.(otomatik)
L Legend MKB Femtopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #5 Teşekkürler yani veli onaysız oluyor peki Papara'da da geçerli mi bu?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.284 Makaleler 4 Çözümler 74 Yer Rusya 4 Haziran 2025 #6 Legend MKB dedi: Teşekkürler yani veli onaysız oluyor peki Papara'da da geçerli mi bu? Genişletmek için tıkla... Veli onayı şart. Papara da geçerli mi dediğin nedir?
Legend MKB dedi: Teşekkürler yani veli onaysız oluyor peki Papara'da da geçerli mi bu? Genişletmek için tıkla... Veli onayı şart. Papara da geçerli mi dediğin nedir?
5 584553 Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 393 Çözümler 3 4 Haziran 2025 #7 Legend MKB dedi: Teşekkürler yani veli onaysız oluyor peki Papara'da da geçerli mi bu? Genişletmek için tıkla... Şahsen diyorum paparaya birdaha inanmam ben.Asla kullanmam güven temellerini parçalayıp yok ettiler. Sizede önermem geçmeyin derim.
Legend MKB dedi: Teşekkürler yani veli onaysız oluyor peki Papara'da da geçerli mi bu? Genişletmek için tıkla... Şahsen diyorum paparaya birdaha inanmam ben.Asla kullanmam güven temellerini parçalayıp yok ettiler. Sizede önermem geçmeyin derim.
L Legend MKB Femtopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #8 584553 dedi: Şahsen diyorum Papara'ya bir daha inanmam ben. Asla kullanmam güven temellerini parçalayıp yok ettiler. Size de önermem geçmeyin derim. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama devir teknoloji devri ve her yerde nakit geçmiyor maalesef ne yapılır bilmiyorum. The Fallen Angel dedi: Veli onayı şart. Papara da geçerli mi dediğin nedir? Genişletmek için tıkla... Papara'da da veli onayı olmadan hiçbir işlem yapılmıyor mu maksadıyla sormuştum.
584553 dedi: Şahsen diyorum Papara'ya bir daha inanmam ben. Asla kullanmam güven temellerini parçalayıp yok ettiler. Size de önermem geçmeyin derim. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama devir teknoloji devri ve her yerde nakit geçmiyor maalesef ne yapılır bilmiyorum. The Fallen Angel dedi: Veli onayı şart. Papara da geçerli mi dediğin nedir? Genişletmek için tıkla... Papara'da da veli onayı olmadan hiçbir işlem yapılmıyor mu maksadıyla sormuştum.