Tosla kart alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar Papara ile uğraşmak istemiyorum. Zaten uzun süre düzelmeyecek belli ki. Tosla nasıl? Ücretsiz alınıyor mu kart?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Papara ile uğraşmak istemiyorum. Zaten uzun süre düzelmeyecek belli ki. Tosla nasıl? Ücretsiz alınıyor mu kart?
Kısıtlaması fazla, Papara kadar özgür değilsin. Amacın sadece paramı atayım kullanayım vs. ise kullanabilirsin. Ayrıca Akbank’a bağlı olduğu için bir problem olacağını sanmam.

Peki papara gibi bedava mı alınıyor uygulamadan?
O konuda bilgim yok malesef ben zamanında 5-10 liraya bimden almıştım. Ama uygulamadan alınmıyor diye hatırlıyorum sitesinden alınıyor.

Pardon uygulamadan da oluyormuş. Sanırım ücretsiz ama emin değilim net bir şey söylemem. Kart ismine özel oluyor bu arada.

Fiziki kart almanız lazım önce sanırım. Alternatif olarak kullanılabilir.

Hocam yaşınız tutuyora Enpara açabilirsiniz QNB bünyesinde Papara gibi kumar baskını yemez

Onun yerine hadi kart al daha iyi yurt dişi harcama icinde kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…