CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 875 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #1 Kimlik doğrulamasını daha yapmadım ve şu an kartımda para olmasına rağmen hiçbir şey alamıyorum bunu geçmemin hiçbir yolu yok mu?
Kimlik doğrulamasını daha yapmadım ve şu an kartımda para olmasına rağmen hiçbir şey alamıyorum bunu geçmemin hiçbir yolu yok mu?
EmirKadirO Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 983 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #2 CaperKeys dedi: Kimlik doğrulamasını daha yapmadım ve şu an kartımda para olmasına rağmen hiçbir şey alamıyorum bunu geçmemin hiçbir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok, 2 ay once falan basladi bana da problem yaratti, kesinlikle gecilmiyor.
CaperKeys dedi: Kimlik doğrulamasını daha yapmadım ve şu an kartımda para olmasına rağmen hiçbir şey alamıyorum bunu geçmemin hiçbir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok, 2 ay once falan basladi bana da problem yaratti, kesinlikle gecilmiyor.
CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 875 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #3 EmirKadirO dedi: Yok, 2 ay once falan basladi bana da problem yaratti, kesinlikle gecilmiyor. Genişletmek için tıkla... Desene tüm para boşa gitti teşekkürler hocam
EmirKadirO dedi: Yok, 2 ay once falan basladi bana da problem yaratti, kesinlikle gecilmiyor. Genişletmek için tıkla... Desene tüm para boşa gitti teşekkürler hocam
EmirKadirO Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 983 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #4 CaperKeys dedi: Desene tüm para boşa gitti teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Eger kayitli olan kisi adina bir banka hesabi varsa parayi banka hesabina aktarabilirsiniz.
CaperKeys dedi: Desene tüm para boşa gitti teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Eger kayitli olan kisi adina bir banka hesabi varsa parayi banka hesabina aktarabilirsiniz.
CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 875 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #5 EmirKadirO dedi: Eger kayitli olan kisi adina bir banka hesabi varsa parayi banka hesabina aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hayır yoktu hocam zaten çok para değildi ama keşke gitmeseydi
EmirKadirO dedi: Eger kayitli olan kisi adina bir banka hesabi varsa parayi banka hesabina aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hayır yoktu hocam zaten çok para değildi ama keşke gitmeseydi
EmirKadirO Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 983 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #6 CaperKeys dedi: Hayır yoktu hocam zaten çok para değildi ama keşke gitmeseydi. Genişletmek için tıkla... Hala ATM'den sorunsuz para cekimi yapabilirsiniz. Tamamen yandi denemez yani.
CaperKeys dedi: Hayır yoktu hocam zaten çok para değildi ama keşke gitmeseydi. Genişletmek için tıkla... Hala ATM'den sorunsuz para cekimi yapabilirsiniz. Tamamen yandi denemez yani.
CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 875 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #7 EmirKadirO dedi: Hala ATM'den sorunsuz para cekimi yapabilirsiniz. Tamamen yandi denemez yani. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam bu hafta biraz sıkışıktım yardımcı oldunuz elinize sağlık
EmirKadirO dedi: Hala ATM'den sorunsuz para cekimi yapabilirsiniz. Tamamen yandi denemez yani. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam bu hafta biraz sıkışıktım yardımcı oldunuz elinize sağlık
E emazem Femtopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 6 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #8 Bu yazanları yaparsan sorun düzeliyor ben yaptım oldu.