Çözüldü Tosla Kart hesaba eklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alberr

Hectopat
Merhaba. Şok'tan almış olduğum Tosla Kartı hesabıma eklemeye çalıştığımda "başka bir kartın varmış önce onu kapatman gerek" yazısını görüyorum. Daha önce hiçbir şekilde Tosla kullanmadım ve Tosla kartım olmadı. Bahsettiği kart dijital kart ise geçici olarak kapatarak eklemeyi denedim yine olmadı. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. Şok'tan almış olduğum Tosla Kartı hesabıma eklemeye çalıştığımda "başka bir kartın varmış önce onu kapatman gerek" yazısını görüyorum. Daha önce hiçbir şekilde Tosla kullanmadım ve Tosla kartım olmadı. Bahsettiği kart dijital kart ise geçici olarak kapatarak eklemeyi denedim yine olmadı. Ne yapmalıyım?
Desteğe dijital kartımı kapatmak istiyorum yazın, kaldıracaklardır kartınızı.
Desteğe dijital kartımı kapatmak istiyorum yazın, kaldıracaklardır kartınızı.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı