bedogama Decapat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #1 Toslar karttan eskiden yeni kimlik kartı olmadan alışveriş yapabilirken şimdi yapamıyorum, kartın içinde 1.5k param kaldı. Ne yapacağım?
Toslar karttan eskiden yeni kimlik kartı olmadan alışveriş yapabilirken şimdi yapamıyorum, kartın içinde 1.5k param kaldı. Ne yapacağım?
Bitaap Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 354 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #2 Kimlik doğrulaması ile yapabiliyorsunuz herkesde oldu bu. Artı 0 Eksi
Speexyy Centipat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #3 Müşteri hizmetleri ile konu hakkında görüşürsen yardımcı olucaklarını düşünüyorum. Artı 0 Eksi
tuxn Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 317 15 Eylül 2024 #4 Parayı çekmenize izin vermiyor mu? Artı 0 Eksi
yusuftttt Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 442 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #5 Bende de aynısı oldu, kimlik doğrulaması yapınca düzeldi. Yani tek seçeneğin fotoğraflı yeni bir kimlikle yapmak. Artı 0 Eksi
Bende de aynısı oldu, kimlik doğrulaması yapınca düzeldi. Yani tek seçeneğin fotoğraflı yeni bir kimlikle yapmak.
KS KS bedogama Decapat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #6 tuxn dedi: Parayı çekmenize izin vermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bunu en yakın ATM ye gidip deneyeceğim yoksa para ziyan oldu Artı 0 Eksi
tuxn dedi: Parayı çekmenize izin vermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bunu en yakın ATM ye gidip deneyeceğim yoksa para ziyan oldu
tuxn Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 317 15 Eylül 2024 #7 bedogama dedi: Bunu en yakın ATM'ye gidip deneyeceğim yoksa para ziyan oldu. Genişletmek için tıkla... Eğer çekebiliyorsan çek. Çekemiyorsan müşteri hizmetlerini arayıp yardım al. O da olmuyorsa, mecburen yeni kimlik kartı alacaksın. Nays ve banka kartı kullanmanı öneririm. Artı 0 Eksi
bedogama dedi: Bunu en yakın ATM'ye gidip deneyeceğim yoksa para ziyan oldu. Genişletmek için tıkla... Eğer çekebiliyorsan çek. Çekemiyorsan müşteri hizmetlerini arayıp yardım al. O da olmuyorsa, mecburen yeni kimlik kartı alacaksın. Nays ve banka kartı kullanmanı öneririm.