E Eymen125431 Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #1 Öncelikle merhaba. Tosla kart kullanıyorum normalde alışveriş yapabiliyordum ama şimdi yapamıyorum yaptığımda kimlik doğrulama mı istiyor fakat bende NFC özellikli cihazım yok kimliğimi nasıl doğruluğayabilirim? Bunun çözümü var mıdır? Varsa nedir?
Öncelikle merhaba. Tosla kart kullanıyorum normalde alışveriş yapabiliyordum ama şimdi yapamıyorum yaptığımda kimlik doğrulama mı istiyor fakat bende NFC özellikli cihazım yok kimliğimi nasıl doğruluğayabilirim? Bunun çözümü var mıdır? Varsa nedir?
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #2 Başka bir NFCli cihaz ile doğrulamak.
E Eymen125431 Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #3 mhmtkcbs dedi: Başka bir NFCli cihaz ile doğrulamak. Genişletmek için tıkla... Başka NFC li cihaz yok yanımda
mhmtkcbs dedi: Başka bir NFCli cihaz ile doğrulamak. Genişletmek için tıkla... Başka NFC li cihaz yok yanımda