Oxygen0 Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar, Tosla'nın uygulaması üzerinden Tosla kart siparişi verdim. Kart isimli mi geliyor isimsiz mi?
Arkadaşlar, Tosla'nın uygulaması üzerinden Tosla kart siparişi verdim. Kart isimli mi geliyor isimsiz mi?
S Syroxq Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 207 Çözümler 4 4 Ağustos 2023 #2 Eğer internetten sipariş verdiysen evet şoktan aldıysan hayır.
YGTOzkn Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #3 Oxygen0 dedi: Arkadaşlar, Tosla'nın uygulaması üzerinden Tosla kart siparişi verdim. Kart isimli mi geliyor isimsiz mi? Genişletmek için tıkla... Evet, Tosla'nın uygulamasından sipariş ettikleriniz İsimli Kart olarak teslim edilir.
Oxygen0 dedi: Arkadaşlar, Tosla'nın uygulaması üzerinden Tosla kart siparişi verdim. Kart isimli mi geliyor isimsiz mi? Genişletmek için tıkla... Evet, Tosla'nın uygulamasından sipariş ettikleriniz İsimli Kart olarak teslim edilir.
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.539 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2023 #4 Oxygen0 dedi: Tosla'nın uygulaması üzerinden Tosla kart siparişi verdim. Genişletmek için tıkla... Evet, Şok'taki kartların aksine isimli oluyor.
Oxygen0 dedi: Tosla'nın uygulaması üzerinden Tosla kart siparişi verdim. Genişletmek için tıkla... Evet, Şok'taki kartların aksine isimli oluyor.