CristianoRonaldo30
Hectopat
Papara kullanıyordum artık hesap doğrulaması olmadan internetten alışveriş yapamıyordum. Bu durum ininal Tosla için de geçerli mi yoksa sadece Papara'ya özel mi?
Artık hepsinde var benim de Papara hesabım doğrulanmamış olduğu için hiçbir şey yapamıyordum. Tosla'ya kaydoldum onda da aynı ininalda aynısı.
Papara kullanıyordum artık hesap doğrulaması olmadan internetten alışveriş yapamıyordum. Bu durum ininal Tosla için de geçerli mi yoksa sadece Papara'ya özel mi?
Doğrularsam sorun yok değil mi?
Hayır yok.
Evet.Tosla'da annemin üzerine hesap açmıştım 3 yıl önce. Annemin kimliğini doğrularsam sorun olur mu? İnternetten falan bir şey alırsam annem almış diye mi gözüküyor?
Ben anlayamadım tam Tosla da kimlik doğrulamadan internetten alışveriş yapılıyor mu? 3 ay geçmiş kusura bakmayınPapara kullanıyordum artık hesap doğrulaması olmadan internetten alışveriş yapamıyordum. Bu durum ininal Tosla için de geçerli mi yoksa sadece Papara'ya özel mi?
Ben anlayamadım tam Tosla da kimlik doğrulamadan internetten alışveriş yapılıyor mu? 3 ay geçmiş kusura bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.