Merhaba. Bu aralar bir ön ödemeli kart kullanmayı düşünüyorum, Papara hiç güvenli gelmiyor. Tosla almayı düşünüyorum iyi midir? Eğer varsa başka tavsiyeniz beklerim.
(Yaşım 14).
Merhaba. Bu aralar bir ön ödemeli kart kullanmayı düşünüyorum, Papara hiç güvenli gelmiyor. Tosla almayı düşünüyorum iyi midir? Eğer varsa başka tavsiyeniz beklerim.
(Yaşım 14).
Toslaya katı kurallar getirildi neredeyse tüm bankalara, velinin bundan haberi varsa tosla alırsın, velin sayesinde internetten veli onayı alırsın. Ondan sonra kartı özgürce kullanırsın.
(Yaşım 14).
Tosla'ya katı kurallar getirildi neredeyse tüm bankalara, velinin bundan haberi varsa Tosla alırsın, velin sayesinde internetten veli onayı alırsın. Ondan sonra kartı özgürce kullanırsın.
Mantıklı fakat Ziraat Bankası veya vakıf gibi bankalar 14 yaşa açmıyorlar diye biliyorum, minimum 15 ve açtıklarındada mobil hizmeti vermiyorlar paraya bakmak için ATM'ye gitmeleri lazım fakat güvence konusunda dediğiniz mantıklı hocam.