Ömerft12 Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, bugün Migros'tan alışveriş yaptım ve ödemeyi Tosla kart ile yapmak istedim ama hesabın içinde yeterli para olmasına rağmen onay reddedildi, hatasını aldım. Bunun bir çözümü var mı yoksa Tosla buna izin vermiyor mu?
Merhaba arkadaşlar, bugün Migros'tan alışveriş yaptım ve ödemeyi Tosla kart ile yapmak istedim ama hesabın içinde yeterli para olmasına rağmen onay reddedildi, hatasını aldım. Bunun bir çözümü var mı yoksa Tosla buna izin vermiyor mu?
KernelColonel Kilopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 788 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #2 Aynı şey bende de olmuştu, kart şifresi gibi hususlara dikkat et.
Ömerft12 Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #3 KernelColonel dedi: Aynı şey bende de olmuştu, kart şifresi gibi hususlara dikkat et. Genişletmek için tıkla... Ondan olabilir hocam, o an ki kafayla şifreyi yanlış girmiş olabilirim. Cevabınız için teşekkürler.
KernelColonel dedi: Aynı şey bende de olmuştu, kart şifresi gibi hususlara dikkat et. Genişletmek için tıkla... Ondan olabilir hocam, o an ki kafayla şifreyi yanlış girmiş olabilirim. Cevabınız için teşekkürler.