Tosla kart nasıl aktif hale getiriliyor?

Lory7

Hectopat
Yer
Niğde
Merhaba Papara kartımı bir türlü alamayınca Tosla alayım dedim. Şu an hesabımda para var ama kullanamıyorum. Oyun alırsam hata veriyor markette POS cihazı ile denedim yine hata verdi. Baktım başka birine para göndermek için banka hesabından 1TL göndermen gerekiyor diyor devam et dedim sonra sadece kendi banka hesabından yapabilirsin diyor. E iyi de ben 18 yaş altıyım banka hesabım yok, nasıl yapacağız bu işi veya ben yanlış mı yapıyorum parayı kullanabilmek için başka bir şey mi yapmam gerek?

O yaptığınız işlem para gönder ve limit arttır kısmına gelince 1 TL ile banka hesabından para göndermeniz gerek. O sizi etkilemiyor, o konuya girmenize gerek yok. Kart kısmından direk aktif edebiliyorsunuz.

Tosla'da 18 yaş altı kullanıcılar, banka hesabından 1 TL gönderme zorunluluğu nedeniyle para transferi yapamıyor. Bu nedenle, paranızı Tosla Kart'ınızı bir arkadaşınıza veya aile üyenize vererek, Tosla'da satılan ürünler satın alarak veya Tosla'ya para yüklemek için başka bir yöntem kullanarak kullanabilirsiniz.

Konuyla tam baglantili değil fakat Papara kartı (eğer elinize ulasmama gibi sebeplerle almadıysanız)Hepsiburada üzerinden alabilirsiniz. Normal ürünlerle aynı sürede ulaşıyor.

Papara'yı neden alamadınız şahsen ben şu an Papara ağırlıklı ilerliyorum hele de dün gelen IBAN özelliği ile.

2 aydır kartın gelmesini bekliyorum, bu yüzden.

Konuyla tam baglantili değil fakat Papara kartı (eğer elinize ulasmama gibi sebeplerle almadıysanız)Hepsiburada üzerinden alabilirsiniz. Normal ürünlerle aynı sürede ulaşıyor.

O kartlarda bazı kısıtlamalar oluyor diyorlardı. Bu yüzden almadım.

Herkese teşekkürler keşke konu açmadan önce müşteri hizmetlerine sormayı akıl edebilseydim. Kartın şifre kısmını ayarlayıp sonra gidip ATM'de bir işlem yapmam gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…