quadroxxq Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 730 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #1 Bugün Tosla kart aldım. Twitch'ten bir yayıncıya abone olacaktım, sizce iyi mi? Tavsiye eder misiniz Tosla'yı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2022
Bugün Tosla kart aldım. Twitch'ten bir yayıncıya abone olacaktım, sizce iyi mi? Tavsiye eder misiniz Tosla'yı?
Fyskn Decapat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 552 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ile uğraşıyorum 29 Eylül 2022 #2 Papara tercihimdir hocam kendim booster olduğum için kolay oluyor transfer yapmak.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #3 quadroxxq dedi: Bugün Tosla kart aldım. Twitch'ten bir yayıncıya abone olacaktım, sizce iyi mi? Tavsiye eder misiniz Tosla'yı? Genişletmek için tıkla... Evet ederim ben sadece fiziksel olarak şok'da kullanıyorum walter wick dedi: Evet ederim ben sadece fiziksel olarak şok'da kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ama kullanmıyorsan Papara tek geçereim 18 yaş altı iseniz.
quadroxxq dedi: Bugün Tosla kart aldım. Twitch'ten bir yayıncıya abone olacaktım, sizce iyi mi? Tavsiye eder misiniz Tosla'yı? Genişletmek için tıkla... Evet ederim ben sadece fiziksel olarak şok'da kullanıyorum walter wick dedi: Evet ederim ben sadece fiziksel olarak şok'da kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ama kullanmıyorsan Papara tek geçereim 18 yaş altı iseniz.
Fyskn Decapat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 552 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ile uğraşıyorum 29 Eylül 2022 #4 walter wick dedi: Evet ederim ben sadece fiziksel olarak şok'da kullanıyorum. Ama kullanmıyorsan Papara tek geçereim 18 yaş altı iseniz. Genişletmek için tıkla... Tosla 18 yaş üstümü.
walter wick dedi: Evet ederim ben sadece fiziksel olarak şok'da kullanıyorum. Ama kullanmıyorsan Papara tek geçereim 18 yaş altı iseniz. Genişletmek için tıkla... Tosla 18 yaş üstümü.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.605 Çözümler 35 29 Eylül 2022 #5 İyidir. Arada bir 5-10 TL bonus falan verir kullanırsınız.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #6 Fyskn dedi: Tosla 18 yaş üstümü. Genişletmek için tıkla... Hayır 18 yaş altı sadece Papara ve Tosla iyi diğerleri kötü.
Fyskn dedi: Tosla 18 yaş üstümü. Genişletmek için tıkla... Hayır 18 yaş altı sadece Papara ve Tosla iyi diğerleri kötü.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.664 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 29 Eylül 2022 #7 Ben hepsini kullanıyorum. Tosla da gayet güzel bir karttır. Papara ile hemen hemen aynı zaten.
Fyskn Decapat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 552 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ile uğraşıyorum 29 Eylül 2022 #8 walter wick dedi: Hayır 18 yaş altı sadece Papara ve Tosla iyi diğerleri kötü. Genişletmek için tıkla... Tosla'da transfer işleri kolaymı ona geçeyim olmaz ise.
walter wick dedi: Hayır 18 yaş altı sadece Papara ve Tosla iyi diğerleri kötü. Genişletmek için tıkla... Tosla'da transfer işleri kolaymı ona geçeyim olmaz ise.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #9 Fyskn dedi: Tosla'da transfer işleri kolaymı ona geçeyim olmaz ise. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi adınıza olan kartdan oluyor sadece bana abim gönderiyor kılaylık olsun diye ve para sadece toslalılara gönderiliyor.
Fyskn dedi: Tosla'da transfer işleri kolaymı ona geçeyim olmaz ise. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi adınıza olan kartdan oluyor sadece bana abim gönderiyor kılaylık olsun diye ve para sadece toslalılara gönderiliyor.
Fyskn Decapat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 552 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ile uğraşıyorum 29 Eylül 2022 #10 walter wick dedi: Hocam kendi adınıza olan kartdan oluyor sadece bana abim gönderiyor kılaylık olsun diye ve para sadece toslalılara gönderiliyor. Genişletmek için tıkla... Peki 14 yaşında IBAN açılabilir miyim elo boosterlik yapıyorum gunde 2-3 defa transfer alıyorum o yüzden söyledim gecikmeli geliyor arada.
walter wick dedi: Hocam kendi adınıza olan kartdan oluyor sadece bana abim gönderiyor kılaylık olsun diye ve para sadece toslalılara gönderiliyor. Genişletmek için tıkla... Peki 14 yaşında IBAN açılabilir miyim elo boosterlik yapıyorum gunde 2-3 defa transfer alıyorum o yüzden söyledim gecikmeli geliyor arada.