H HiquaTR Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 908 Çözümler 13 19 Şubat 2023 #1 Tosla kart almayı düşünüyorum. Ancak aylık veya herhangi bir harcamadan ücret alınıyor mu? Alınmıyorsa bu adamlar nasıl para kazanıyor?
Tosla kart almayı düşünüyorum. Ancak aylık veya herhangi bir harcamadan ücret alınıyor mu? Alınmıyorsa bu adamlar nasıl para kazanıyor?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.276 Çözümler 125 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 19 Şubat 2023 #2 Tosla tosla.com
Hetop Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 657 Çözümler 6 19 Şubat 2023 #3 Hayır almıyorlar. Hatta kullandığınız için para bile veriyorlar. Zaten Akbank'a ait bir kart, paradan sıkıntıları olmaz .
Hayır almıyorlar. Hatta kullandığınız için para bile veriyorlar. Zaten Akbank'a ait bir kart, paradan sıkıntıları olmaz .
BATTLEFlELD Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 178 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #4 Harcamalar için ekstra bir ücret yok. Kart alırken 5 TL kadar bir ücreti var. Detaylı bilgiye şuradan bakabilirsin: Tosla Kart - Tosla Tosla Kart tosla.com Tek sıkıntısı geri ödemesi çok kısıtlı. Dijital abonelikler için aylık 15-20 TL kadar geri ödeme sınırı var.
Harcamalar için ekstra bir ücret yok. Kart alırken 5 TL kadar bir ücreti var. Detaylı bilgiye şuradan bakabilirsin: Tosla Kart - Tosla Tosla Kart tosla.com Tek sıkıntısı geri ödemesi çok kısıtlı. Dijital abonelikler için aylık 15-20 TL kadar geri ödeme sınırı var.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 19 Şubat 2023 #5 Toslanın eskisi gibi bir artısı yok Papara ve Nays daha iyi şu an.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 19 Şubat 2023 #6 BATTLEFlELD dedi: Harcamalar için ekstra bir ücret yok. Kart alırken 5 TL kadar bir ücreti var. Detaylı bilgiye şuradan bakabilirsin: Tosla Kart - Tosla Tosla Kart tosla.com Tek sıkıntısı geri ödemesi çok kısıtlı. Dijital abonelikler için aylık 15-20 TL kadar geri ödeme sınırı var. Genişletmek için tıkla... Alım ücreti olan 5 TL hesaba geri yatırılmıyor muydu?
BATTLEFlELD dedi: Harcamalar için ekstra bir ücret yok. Kart alırken 5 TL kadar bir ücreti var. Detaylı bilgiye şuradan bakabilirsin: Tosla Kart - Tosla Tosla Kart tosla.com Tek sıkıntısı geri ödemesi çok kısıtlı. Dijital abonelikler için aylık 15-20 TL kadar geri ödeme sınırı var. Genişletmek için tıkla... Alım ücreti olan 5 TL hesaba geri yatırılmıyor muydu?
BATTLEFlELD Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 178 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #7 Aurora1 dedi: Alım ücreti olan 5 TL hesaba geri yatırılmıyor muydu? Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinden alımlar hakkında bilgim yok. Ben Şok Market üzerinden kart alımları için söyledim. Onu söylemeyi unutmuşum.
Aurora1 dedi: Alım ücreti olan 5 TL hesaba geri yatırılmıyor muydu? Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinden alımlar hakkında bilgim yok. Ben Şok Market üzerinden kart alımları için söyledim. Onu söylemeyi unutmuşum.
barbarbar338 Centipat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 404 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel Core i5 13500H GPU: NVIDIA RTX 4050 RAM: 2x8GB DDR4 3200Mhz OS: Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi 19 Şubat 2023 #8 kullanım ücreti var mı bilmiyorum ama kullanmama ücreti var. Bir süre kullanmazsan "Toslamayan Ücreti" kesiyorlar Tam olarak ne kadar para kesiyorlar bilmiyorum ama hesabımda 30 kuruş para kalmıştı uzun süre kullanmadığım için onu kesti
kullanım ücreti var mı bilmiyorum ama kullanmama ücreti var. Bir süre kullanmazsan "Toslamayan Ücreti" kesiyorlar Tam olarak ne kadar para kesiyorlar bilmiyorum ama hesabımda 30 kuruş para kalmıştı uzun süre kullanmadığım için onu kesti
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 19 Şubat 2023 #9 BATTLEFlELD dedi: İnternet üzerinden alımlar hakkında bilgim yok. Ben Şok Market üzerinden kart alımları için söyledim. Onu söylemeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim Şok için de aynısı geçerliydi.
BATTLEFlELD dedi: İnternet üzerinden alımlar hakkında bilgim yok. Ben Şok Market üzerinden kart alımları için söyledim. Onu söylemeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim Şok için de aynısı geçerliydi.
H HiquaTR Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 908 Çözümler 13 19 Şubat 2023 #10 Hepinize teşekkür ederim ama üyelik ücreti var, o ne?