Tosla kart vs ininal Kart

Fouchs

Centipat
Daha fazla  
18 yaşından küçüğüm, uzun süredir kart almak istiyorum hangisini almam daha mantıklı ve limitleri ne kadar?

Not: Papara kart alamıyorum. 1. telde NFC özelliği yok, 2. kimlik kartında fotoğrafım yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle ve kesinlikle Tosla, diğer seçeneği düşünmene gerek bile yok.
Papara'dan sonra en iyi ön ödemeli karttır Tosla.

18 yaşından küçüğüm, uzun süredir kart almak istiyorum hangisini almam daha mantıklı ve limitleri ne kadar?

Not: Papara kart alamıyorum. 1. telde NFC özelliği yok, 2. kimlik kartında fotoğrafım yok.

O zaman Tosla'yı otomatik ele. Kimlik doğrulamadan alışveriş yapmana izin vermiyor doğrama için de fotoğraflı kimlik kartı ve NFC şart.

Tosla, ininal nefes alsanız para kesiyor.

İninal para kesmiyor artık ve Tosla kesiyor diye biliyorum?

O zaman Tosla'yı otomatik ele. Kimlik doğrulamadan alışveriş yapmana izin vermiyor doğrama için de fotoğraflı kimlik kartı ve NFC şart.
Kendim yaklaşık 2 sene doğrulamadan kullandım ve son 1 senedir de doğrulanmış şekilde kullanıyorum.

Son düzenleme:

İnnal para kesmiyor artık ve Tosla kesiyor diye biliyorum?

Tosla aylık 2TL. Yani 2 TL'den ne olacak? Kesebilir.

Elemesine gerek yok, kimlik doğrulamadan alışveriş yapılabiliyor ve NFC de istemiyor. Yanlış bilgilendirmeyelim.
Bu nedir peki?
Screenshot_2024-12-10-17-28-46-376_com.akode.tosla.jpg

Yanlış bilgi vermeyelim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı