Fouchs Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #1 18 yaşından küçüğüm, uzun süredir kart almak istiyorum hangisini almam daha mantıklı ve limitleri ne kadar? Not: Papara kart alamıyorum. 1. telde NFC özelliği yok, 2. kimlik kartında fotoğrafım yok. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2024
18 yaşından küçüğüm, uzun süredir kart almak istiyorum hangisini almam daha mantıklı ve limitleri ne kadar? Not: Papara kart alamıyorum. 1. telde NFC özelliği yok, 2. kimlik kartında fotoğrafım yok.
Mistix Picopat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #2 Tosla kart. *Kararımı değiştirdim, ininal daha iyiymiş. Son düzenleme: 10 Aralık 2024
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.568 Makaleler 2 Çözümler 340 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Aralık 2024 #3 Kesinlikle ve kesinlikle Tosla, diğer seçeneği düşünmene gerek bile yok. Papara'dan sonra en iyi ön ödemeli karttır Tosla.
Kesinlikle ve kesinlikle Tosla, diğer seçeneği düşünmene gerek bile yok. Papara'dan sonra en iyi ön ödemeli karttır Tosla.
Fouchs Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #4 Mistix dedi: Tosla kart. Genişletmek için tıkla... Peki neden yani neden Tosla ne farkı var bunu soruyorum.
Mistix dedi: Tosla kart. Genişletmek için tıkla... Peki neden yani neden Tosla ne farkı var bunu soruyorum.
Scofield Michael Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 873 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #5 Tosla, ininal nefes alsanız para kesiyor.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.439 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #6 Fouchs dedi: 18 yaşından küçüğüm, uzun süredir kart almak istiyorum hangisini almam daha mantıklı ve limitleri ne kadar? Not: Papara kart alamıyorum. 1. telde NFC özelliği yok, 2. kimlik kartında fotoğrafım yok. Genişletmek için tıkla... O zaman Tosla'yı otomatik ele. Kimlik doğrulamadan alışveriş yapmana izin vermiyor doğrama için de fotoğraflı kimlik kartı ve NFC şart. Scofield Michael dedi: Tosla, ininal nefes alsanız para kesiyor. Genişletmek için tıkla... İninal para kesmiyor artık ve Tosla kesiyor diye biliyorum? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2024
Fouchs dedi: 18 yaşından küçüğüm, uzun süredir kart almak istiyorum hangisini almam daha mantıklı ve limitleri ne kadar? Not: Papara kart alamıyorum. 1. telde NFC özelliği yok, 2. kimlik kartında fotoğrafım yok. Genişletmek için tıkla... O zaman Tosla'yı otomatik ele. Kimlik doğrulamadan alışveriş yapmana izin vermiyor doğrama için de fotoğraflı kimlik kartı ve NFC şart. Scofield Michael dedi: Tosla, ininal nefes alsanız para kesiyor. Genişletmek için tıkla... İninal para kesmiyor artık ve Tosla kesiyor diye biliyorum?
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.568 Makaleler 2 Çözümler 340 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Aralık 2024 #7 Yerayay dedi: O zaman Tosla'yı otomatik ele. Kimlik doğrulamadan alışveriş yapmana izin vermiyor doğrama için de fotoğraflı kimlik kartı ve NFC şart. Genişletmek için tıkla... Kendim yaklaşık 2 sene doğrulamadan kullandım ve son 1 senedir de doğrulanmış şekilde kullanıyorum. Son düzenleme: 10 Aralık 2024
Yerayay dedi: O zaman Tosla'yı otomatik ele. Kimlik doğrulamadan alışveriş yapmana izin vermiyor doğrama için de fotoğraflı kimlik kartı ve NFC şart. Genişletmek için tıkla... Kendim yaklaşık 2 sene doğrulamadan kullandım ve son 1 senedir de doğrulanmış şekilde kullanıyorum.
Barış Kılıç 1936 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.045 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #8 İninal çok fazle kesinti yapıyor alınmaz, Tosla yerine de Paycell öneririm.
Fouchs Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #9 Yerayay dedi: O zaman Tosla'yı otomatik ele. Kimlik doğrulamadan alışveriş yapmana izin vermiyor doğrama için de fotoğraflı kimlik kartı ve NFC şart. İnnal para kesmiyor artık ve Tosla kesiyor diye biliyorum? Genişletmek için tıkla... Tosla aylık 2TL. Yani 2 TL'den ne olacak? Kesebilir. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2024
Yerayay dedi: O zaman Tosla'yı otomatik ele. Kimlik doğrulamadan alışveriş yapmana izin vermiyor doğrama için de fotoğraflı kimlik kartı ve NFC şart. İnnal para kesmiyor artık ve Tosla kesiyor diye biliyorum? Genişletmek için tıkla... Tosla aylık 2TL. Yani 2 TL'den ne olacak? Kesebilir.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.439 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #10 FehmiDogru.js dedi: Elemesine gerek yok, kimlik doğrulamadan alışveriş yapılabiliyor ve NFC de istemiyor. Yanlış bilgilendirmeyelim. Genişletmek için tıkla... Bu nedir peki? Yanlış bilgi vermeyelim.
FehmiDogru.js dedi: Elemesine gerek yok, kimlik doğrulamadan alışveriş yapılabiliyor ve NFC de istemiyor. Yanlış bilgilendirmeyelim. Genişletmek için tıkla... Bu nedir peki? Yanlış bilgi vermeyelim.