Tosla kart vs Papara Black Card

KevinLevrone

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar. Ben Epic Games, Ubisoft Connect gibi yerlerden alışveriş yapmak için kart arıyorum. Yaşım 16. Kendi uygulamalarından alacağım. Hangisini önerirsiniz? Ben Tosla kartı düşünüyorum çünkü kampanyalar tam bana uyuyor. Benim için kartın geliş süresi ve para yükleyebileceğim yerler önemli. 3 Haziran'da indirimler biteceği için hızlı bir şekilde gelmesini istiyorum ve para yüklemesi yapabileceğim yerlerin yakınımda olmasını istiyorum. Hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Papara. Bedava üstünde ismin yazıyor. Banka işlemleri yapabiliyorsun. Ozel kampanyaları mevcut. %50 para iadesi gibi.

İkisini de kullandım ikisi de birbirinden beter. Tercih edecek olsam Papara seçerdim. Dostum Papara tarafından iade talep etmek için dekont atıyorsun. 54 TL'lik Steam alışverişine dair parayı 45 günde veren bir firmaya iyi dememi bekliyorsan çok beklersin.

Papara Black Card 41 gündür gelmedi. Bu da böyle bir anım. Paylaşayım istedim. Ücretsiz diye AGT denen bir kargo şirketi ile servis sunuyorlar. Rezalet.

O zaman Tosla daha iyi.

İkisini de alın derim, bende ikisi de mevcut.

Tosla Kartı nereden aldınız peki hocam? Nerede para yüklemesi yapılabiliyor? Kaç günde geliyor? Ubisoft Connect'te 3 Haziran'da bitecek indirim o yüzden acelem var.

Ben de Steam'den satın alım yapıp sonrasında iadeyle kartıma parayı çektim. 5 günde geldi. Sorun sizdedir belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…