mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #11 League Of Gamers dedi: Sadece kendi banka hesabından atabilir babasından olmuyor. Genişletmek için tıkla... Doğrusunuz hocam ben başka bir uygulamayla karıştırdım. bymfw4 dedi: Banka hesabından bahsetmiyorum. Babasının kartını ekleyip alışveriş yapar gibi hesabına para yükleyecek. Genişletmek için tıkla... Yok hocam onda da aynı şart var size ait olmalı.
League Of Gamers dedi: Sadece kendi banka hesabından atabilir babasından olmuyor. Genişletmek için tıkla... Doğrusunuz hocam ben başka bir uygulamayla karıştırdım. bymfw4 dedi: Banka hesabından bahsetmiyorum. Babasının kartını ekleyip alışveriş yapar gibi hesabına para yükleyecek. Genişletmek için tıkla... Yok hocam onda da aynı şart var size ait olmalı.
League Of Gamers Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #12 bymfw4 dedi: Banka hesabından bahsetmiyorum. Babasının kartını ekleyip alışveriş yapar gibi hesabına para yükleyecek. Genişletmek için tıkla... Dostum yok öyle bir şey kendi adına kayıtlı banka hesabı olmadığı sürece IBAN'dan para atamaz.
bymfw4 dedi: Banka hesabından bahsetmiyorum. Babasının kartını ekleyip alışveriş yapar gibi hesabına para yükleyecek. Genişletmek için tıkla... Dostum yok öyle bir şey kendi adına kayıtlı banka hesabı olmadığı sürece IBAN'dan para atamaz.
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.314 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #13 mhmtkcbs dedi: Yok hocam onda da aynı şart var size ait olmalı. Genişletmek için tıkla... Altta öyle bir uyarı var evet ama annemin kartından gönderebilmiştim en son yaptığımda. Yine o uyarı vardı. Belki değişmiştir. League Of Gamers dedi: Dostum yok öyle bir şey kendi adına kayıtlı banka hesabı olmadığı sürece IBAN'dan para atamaz. Genişletmek için tıkla... Hala IBAN diyorsunuz. Bahsettiğim yöntemin IBAN ile alakası yok. Kendim kullanıyorum yöntemi, nasıl yok? Sürprizbozan Sürprizbozan Bu kısımdan. Son düzenleme: 20 Mart 2024
mhmtkcbs dedi: Yok hocam onda da aynı şart var size ait olmalı. Genişletmek için tıkla... Altta öyle bir uyarı var evet ama annemin kartından gönderebilmiştim en son yaptığımda. Yine o uyarı vardı. Belki değişmiştir. League Of Gamers dedi: Dostum yok öyle bir şey kendi adına kayıtlı banka hesabı olmadığı sürece IBAN'dan para atamaz. Genişletmek için tıkla... Hala IBAN diyorsunuz. Bahsettiğim yöntemin IBAN ile alakası yok. Kendim kullanıyorum yöntemi, nasıl yok? Sürprizbozan Sürprizbozan Bu kısımdan.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #14 bymfw4 dedi: Altta öyle bir uyarı var evet ama annemin kartından gönderebilmiştim en son yaptığımda. Yine o uyarı vardı. Belki değişmiştir. Hala IBAN diyorsunuz. Bahsettiğim yöntemin IBAN ile alakası yok. Kendim kullanıyorum yöntemi, nasıl yok? Genişletmek için tıkla... Evet hocam uyarı var ben de denedim babamın kartından oldu. @Erenyukuop bu sekmeden yapabilirsin.
bymfw4 dedi: Altta öyle bir uyarı var evet ama annemin kartından gönderebilmiştim en son yaptığımda. Yine o uyarı vardı. Belki değişmiştir. Hala IBAN diyorsunuz. Bahsettiğim yöntemin IBAN ile alakası yok. Kendim kullanıyorum yöntemi, nasıl yok? Genişletmek için tıkla... Evet hocam uyarı var ben de denedim babamın kartından oldu. @Erenyukuop bu sekmeden yapabilirsin.
Erenyukuop Femtopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #15 mhmtkcbs dedi: Evet hocam uyarı var ben de denedim babamın kartından oldu. @Erenyukuop bu sekmeden yapabilirsin.Eki Görüntüle 2146127 Genişletmek için tıkla... Papara çıkarmaya karar verdim teşekkürler.
mhmtkcbs dedi: Evet hocam uyarı var ben de denedim babamın kartından oldu. @Erenyukuop bu sekmeden yapabilirsin.Eki Görüntüle 2146127 Genişletmek için tıkla... Papara çıkarmaya karar verdim teşekkürler.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #16 Erenyukuop dedi: Papara çıkarmaya karar verdim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... En doğrusu.