S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #1 Tosla'ya para yüklemek için yükleme bölümünden Papara kart bilgilerini yazıyorum. Fakat hata oluştu sonra dene diyor. Nasıl eklerim kartı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2022
Tosla'ya para yüklemek için yükleme bölümünden Papara kart bilgilerini yazıyorum. Fakat hata oluştu sonra dene diyor. Nasıl eklerim kartı?
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.554 Çözümler 121 23 Nisan 2022 #2 Sadece MasterCard olan Black Card'ı ve Papara Sanal Kartı Tosla'ya ekleyebilirsiniz. Son düzenleme: 23 Nisan 2022
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 23 Nisan 2022 #3 s7üü dedi: Tosla'ya para yüklemek için yükleme bölümünden Papara kart bilgilerini yazıyorum. Fakat hata oluştu sonra dene diyor. Nasıl eklerim kartı? Genişletmek için tıkla... Tosla'ya sadece Bankkart'lari eklenir ne kredi kartı ne de ön ödemeli kartlar.
s7üü dedi: Tosla'ya para yüklemek için yükleme bölümünden Papara kart bilgilerini yazıyorum. Fakat hata oluştu sonra dene diyor. Nasıl eklerim kartı? Genişletmek için tıkla... Tosla'ya sadece Bankkart'lari eklenir ne kredi kartı ne de ön ödemeli kartlar.
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #4 Dyrothbrk dedi: Tosla'ya sadece Bankkart'lari eklenir ne kredi kartı ne de ön ödemeli kartlar. Genişletmek için tıkla... Ama gördüğüm 1-2 konuda Papara'yı eklemişlerdi.
Dyrothbrk dedi: Tosla'ya sadece Bankkart'lari eklenir ne kredi kartı ne de ön ödemeli kartlar. Genişletmek için tıkla... Ama gördüğüm 1-2 konuda Papara'yı eklemişlerdi.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 23 Nisan 2022 #5 s7üü dedi: Ama gördüğüm 1-2 konuda Papara'yı eklemişlerdi. Genişletmek için tıkla... Sizinki sanal mi blackcard mi?
s7üü dedi: Ama gördüğüm 1-2 konuda Papara'yı eklemişlerdi. Genişletmek için tıkla... Sizinki sanal mi blackcard mi?
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #6 Dyrothbrk dedi: Sizinki sanal mi blackcard mi? Genişletmek için tıkla... Black card.
Castiel Winchester Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 636 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #7 Dyrothbrk dedi: Tosla'ya sadece Bankkart'lari eklenir ne kredi kartı ne de ön ödemeli kartlar. Genişletmek için tıkla... Ben ininal ekleyip komisyonsuz bakiyemi tahsil etmiştim?
Dyrothbrk dedi: Tosla'ya sadece Bankkart'lari eklenir ne kredi kartı ne de ön ödemeli kartlar. Genişletmek için tıkla... Ben ininal ekleyip komisyonsuz bakiyemi tahsil etmiştim?
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 23 Nisan 2022 #8 Castiel Winchester dedi: Ben ininal ekleyip komisyonsuz bakiyemi tahsil etmiştim? Genişletmek için tıkla... On ödemeli kartlar derken sanal kart diyorum fiziksel kartlar eklenebilir. s7üü dedi: Black Card. Genişletmek için tıkla... Fiziksel kartlar eklenebilir canlı destek ile konuşun eğer istiyorsanız 1 saat sonra deneyin bu aralar Tosla sorunlu biraz.
Castiel Winchester dedi: Ben ininal ekleyip komisyonsuz bakiyemi tahsil etmiştim? Genişletmek için tıkla... On ödemeli kartlar derken sanal kart diyorum fiziksel kartlar eklenebilir. s7üü dedi: Black Card. Genişletmek için tıkla... Fiziksel kartlar eklenebilir canlı destek ile konuşun eğer istiyorsanız 1 saat sonra deneyin bu aralar Tosla sorunlu biraz.
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #9 Dyrothbrk dedi: On ödemeli kartlar derken sanal kart diyorum fiziksel kartlar eklenebilir. Fiziksel kartlar eklenebilir canlı destek ile konuşun eğer istiyorsanız 1 saat sonra deneyin bu aralar Tosla sorunlu biraz. Genişletmek için tıkla... Bekliyelim olmazsa bakarız.
Dyrothbrk dedi: On ödemeli kartlar derken sanal kart diyorum fiziksel kartlar eklenebilir. Fiziksel kartlar eklenebilir canlı destek ile konuşun eğer istiyorsanız 1 saat sonra deneyin bu aralar Tosla sorunlu biraz. Genişletmek için tıkla... Bekliyelim olmazsa bakarız.