sarper.07 Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #1 Arkadaşlarla gezeceğiz fakat geçmiyor ise boşuna almayalım.
G GGI Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 150 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #2 İstanbuldaysanız hesaptan İstanbul karta para atabilyorsunuz.
tH3as Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 19 Nisan 2023 #3 Temassızı varsa %90 destekliyordur da hangi şehrin toplu taşıması? Onu da yasaydınız keşke sivasınkinde geçmeyebilir ama Ankara'da geçebilir değil mi?
Temassızı varsa %90 destekliyordur da hangi şehrin toplu taşıması? Onu da yasaydınız keşke sivasınkinde geçmeyebilir ama Ankara'da geçebilir değil mi?
sarper.07 Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #4 tH3as dedi: Temassızı varsa %90 destekliyordur da hangi şehrin toplu taşıması? Onu da yasaydınız keşke sivasınkinde geçmeyebilir ama Ankara'da geçebilir değil mi? Genişletmek için tıkla... Antalyadayız hocam.
tH3as dedi: Temassızı varsa %90 destekliyordur da hangi şehrin toplu taşıması? Onu da yasaydınız keşke sivasınkinde geçmeyebilir ama Ankara'da geçebilir değil mi? Genişletmek için tıkla... Antalyadayız hocam.
G GGI Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 150 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #5 tH3as dedi: Temassızı varsa %90 destekliyordur da hangi şehrin toplu taşıması? Onu da yasaydınız keşke sivasınkinde geçmeyebilir ama Ankara'da geçebilir değil mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla hiç bir banka kartının öyle bir özelliği yok.
tH3as dedi: Temassızı varsa %90 destekliyordur da hangi şehrin toplu taşıması? Onu da yasaydınız keşke sivasınkinde geçmeyebilir ama Ankara'da geçebilir değil mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla hiç bir banka kartının öyle bir özelliği yok.
K kerem922 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 505 Çözümler 7 19 Nisan 2023 #6 GGI dedi: Bildiğim kadarıyla hiç bir banka kartının öyle bir özelliği yok. Genişletmek için tıkla... Balıkesir'de araçlarda banka kartları ve kredi kartları ile temassız ödeme var toplu taşıma kartı yerine.
GGI dedi: Bildiğim kadarıyla hiç bir banka kartının öyle bir özelliği yok. Genişletmek için tıkla... Balıkesir'de araçlarda banka kartları ve kredi kartları ile temassız ödeme var toplu taşıma kartı yerine.
tH3as Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 19 Nisan 2023 #7 GGI dedi: Bildiğim kadarıyla hiç bir banka kartının öyle bir özelliği yok. Genişletmek için tıkla... Ankarada mastercard ile ödeme yapılabiliyor. sarper.07 dedi: Antalyadayız hocam. Genişletmek için tıkla... Antalya Kart Kullanılıyormuş.
GGI dedi: Bildiğim kadarıyla hiç bir banka kartının öyle bir özelliği yok. Genişletmek için tıkla... Ankarada mastercard ile ödeme yapılabiliyor. sarper.07 dedi: Antalyadayız hocam. Genişletmek için tıkla... Antalya Kart Kullanılıyormuş.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 11 Mayıs 2023 #8 sarper.07 dedi: Arkadaşlarla gezeceğiz fakat geçmiyor ise boşuna almayalım. Genişletmek için tıkla... Deneyin. Geçer büyük ihtimalle.
sarper.07 dedi: Arkadaşlarla gezeceğiz fakat geçmiyor ise boşuna almayalım. Genişletmek için tıkla... Deneyin. Geçer büyük ihtimalle.
BurakPalabiyikkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.379 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #9 sarper.07 dedi: Arkadaşlarla gezeceğiz fakat geçmiyor ise boşuna almayalım. Genişletmek için tıkla... Ben Kahramanmaraştaki cihazlarda ne banka kartı ne de ek kredi kartı çalıştırabildim.
sarper.07 dedi: Arkadaşlarla gezeceğiz fakat geçmiyor ise boşuna almayalım. Genişletmek için tıkla... Ben Kahramanmaraştaki cihazlarda ne banka kartı ne de ek kredi kartı çalıştırabildim.
tH3as Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 12 Mayıs 2023 #10 BurakPalabiyikkk dedi: Ben Kahramanmaraş'taki cihazlarda ne banka kartı ne de ek kredi kartı çalıştırabildim. Genişletmek için tıkla... O Maraşla ilgili olabilir Ankara'da gayet kullanılıyor.
BurakPalabiyikkk dedi: Ben Kahramanmaraş'taki cihazlarda ne banka kartı ne de ek kredi kartı çalıştırabildim. Genişletmek için tıkla... O Maraşla ilgili olabilir Ankara'da gayet kullanılıyor.