Tosla kartım kayboldu ne yapmalıyım?

DemoRean

Hectopat
Daha fazla  
Tosla kartımı teravih namazına giderken yanıma almıştım namazdan sonra eve gidince kartımın olmadığını fark ettim. Camiye gittim yok hocalara sordum aradım yok geçtiğim yolları 2-3 defa tekrarladım kartımda 360 TL vardı kartı kapatırsam param gidecek diye korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tosla kartımı teravih namazına giderken yanıma almıştım namazdan sonra eve gidince kartımın olmadığını fark ettim. Camiye gittim yok hocalara sordum aradım yok geçtiğim yolları 2-3 defa tekrarladım kartımda 360 TL vardı kartı kapatırsam param gidecek diye korkuyorum.
Kartı kapatınca para hesabınızda kalıyor daha önce başıma geldi benim de merak etmeyin yeni kart alınca kullanabilirsiniz paranızı hesabınızda kalır.

Önce kartın temassızını kapatın sonra soğuk su için ve bir şekilde bir yere aktarın Steam cüzdan vs.
Niye soğuk su içsin? Hiçbir kaybı yok. Bende cüzdanımı çaldırmıştım sadece içinde ki 5TL ve kartların gelmesini beklemek bir kayıptı.
Kartı kapatın hocam. Paranız gitmez.

Kartı iptal edip yeni kart alabilirsiniz para hesabınızda kalıyor.

Niye soğuk su içsin? Hiçbir kaybı yok. Bende cüzdanımı çaldırmıştım sadece içinde ki 5TL ve kartların gelmesini beklemek bir kayıptı.

Kartı kapatın hocam. Paranız gitmez.

Kartı kapattıktan sonra tekrar önceki bilgilerimi yeni alacağım kartta kullanabilir miyim?

Kartı kapattıktan sonra tekrar önceki bilgilerimi yeni alacağım kartta kullanabilir miyim?

Kartı kapattığınız zaman Tosla hesabınız kapanmıyor sadece kart iptal oluyor farklı bir kart alıp kullanıma devam edebilirsiniz banka hesabı değil bu sıkıntı çıkmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı