DarkSilvr Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 73 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #1 Merhaba forumdaşlar. İnternetten logo yapıp satmayı planlıyorum. Karşı taraf Tosla kullanmasa bile bana para atabilirler mi?
Merhaba forumdaşlar. İnternetten logo yapıp satmayı planlıyorum. Karşı taraf Tosla kullanmasa bile bana para atabilirler mi?
S skysurf Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.018 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #2 Papara daha yaygın ve kullanılan bir ödeme biçimi, ekstra ücret vs. de kesmiyor papara kullanabilirsiniz.
Papara daha yaygın ve kullanılan bir ödeme biçimi, ekstra ücret vs. de kesmiyor papara kullanabilirsiniz.
manucej Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #3 Yanlış bilgi DarkSilvr dedi: Merhaba forumdaşlar. İnternetten logo yapıp satmayı planlıyorum. Karşı taraf Tosla kullanmasa bile bana para atabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2023
DarkSilvr dedi: Merhaba forumdaşlar. İnternetten logo yapıp satmayı planlıyorum. Karşı taraf Tosla kullanmasa bile bana para atabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
DarkSilvr Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 73 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #4 manucej dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tosla'yı araştırdığımda sadece Toslalılar Toslalıra para atabilir diyordu. Emin olamadım o yüzden.
manucej dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tosla'yı araştırdığımda sadece Toslalılar Toslalıra para atabilir diyordu. Emin olamadım o yüzden.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.250 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #5 Ben sadece sanal kartını kullanıyorum ve herhangi bir IBAN hizmeti yok. Fiziksel kartında var mıdır bilmiyorum.
Ben sadece sanal kartını kullanıyorum ve herhangi bir IBAN hizmeti yok. Fiziksel kartında var mıdır bilmiyorum.