Ahmet Eren İNAN Decapat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #1 Tosla kartimi onaylamak icin IBAN'a başka bir hesaptan para atmaya çalişiyorum, ama parayi tekrar iade ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2022
Tosla kartimi onaylamak icin IBAN'a başka bir hesaptan para atmaya çalişiyorum, ama parayi tekrar iade ediyor.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.554 Çözümler 121 18 Mayıs 2022 #2 Tosla hesabınıza sadece kendi adınıza kayıtlı banka hesabından para transferi yapabilirsiniz.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.668 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 18 Mayıs 2022 #3 Hocam para transferi yapmanız için Tosla hesabınızdan o banka hesabı da sizin adınıza kayıtlı olmalı. Başkasının adına kayıtlıysa o hesaba Tosla hesabınızdan para gönderemezsiniz maalesef.
Hocam para transferi yapmanız için Tosla hesabınızdan o banka hesabı da sizin adınıza kayıtlı olmalı. Başkasının adına kayıtlıysa o hesaba Tosla hesabınızdan para gönderemezsiniz maalesef.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 19 Mayıs 2022 #4 Ahmet Eren İNAN dedi: Tosla kartimi onaylamak icin IBAN'a başka bir hesaptan para atmaya çalişiyorum, ama parayi tekrar iade ediyor. Genişletmek için tıkla... Gonderdigin banka kart kimligine ait olmak zorunda öyle geliyor.
Ahmet Eren İNAN dedi: Tosla kartimi onaylamak icin IBAN'a başka bir hesaptan para atmaya çalişiyorum, ama parayi tekrar iade ediyor. Genişletmek için tıkla... Gonderdigin banka kart kimligine ait olmak zorunda öyle geliyor.