Pokemonn Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #1 Tosla karttan başka bir bankaya üye olan birinin IBAN'ına para atabilir miyim? 18 yaşından küçüğüm.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #3 Pokemonn dedi: Tosla karttan başka bir bankaya üye olan birinin IBAN'ına para atabilir miyim? 18 yaşından küçüğüm. Genişletmek için tıkla... Evet atabilirsin.
Pokemonn dedi: Tosla karttan başka bir bankaya üye olan birinin IBAN'ına para atabilir miyim? 18 yaşından küçüğüm. Genişletmek için tıkla... Evet atabilirsin.
Hyper 12 Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 407 Çözümler 2 5 Eylül 2024 #4 mhmtkcbs dedi: Evet atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl atacak acaba arkadaş 18 yaş altında hesabını onaylamadan atılmıyor
mhmtkcbs dedi: Evet atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl atacak acaba arkadaş 18 yaş altında hesabını onaylamadan atılmıyor
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #5 Hyper 12 dedi: Nasıl atacak acaba arkadaş 18 yaş altında hesabını onaylamadan atılmıyor Genişletmek için tıkla... Hesabını onaylayıp onaylamadığını söylememiş. Ben atabiliyorum onayladığım için.
Hyper 12 dedi: Nasıl atacak acaba arkadaş 18 yaş altında hesabını onaylamadan atılmıyor Genişletmek için tıkla... Hesabını onaylayıp onaylamadığını söylememiş. Ben atabiliyorum onayladığım için.