Tosla mı, Papara mı?

Ben Tosla kullanıcısıyım ve Papara'ya güvenmiyorum neden derseniz eskiden abim Papara kullanmış ve bilgilerini çaldırmıştı bu yüzden kullanmıyorum ve Tosla'da kampanya çok kullanımı rahat istediğin kartı istediğin renkte alabiliyorsun.
Papara bence. Cashback özelliğide gerçekten işine yarıyor.

Aynısı Tosla'da tosback diye var ve market alışverişlerinde çok işe yarıyor.

Abinizin çaldırması şirketlerin yada uygulamaların suçu değil.

Ikisini de kullanıyorum ama gündelik hayatımda papara tercih ediyorum.

Ücretsiz iki alternatif. İkisini alın, kampanyaya göre kullanırsınız. Tek bir karta bağımlı olmaya gerek yok.

Papara daha aktif olacak şekilde ikisini de kullanıyorum. Aralarında pek bir fark yok. Papara bence daha kârlı.

Abinizin çaldırması şirketlerin ya da uygulamaların suçu değil.

Ikisini de kullanıyorum ama gündelik hayatımda Papara tercih ediyorum.

Abimin bilgilerini Papara çaldı bir şahıs değil.
Abimin izni olmadan kredi kartı bilgilerini kaydetti.

Ben ikisini de kullanıyorum ikisi de güzel.

Papara'nın eksileri:
Tosla gibi banka kartından para yükleyemiyorsun para yüklemek için ATM'ye gitmen gerekiyor 18 yaşından küçüksen.

Papara'nın artıları.
Havale ve EFT ücretsiz.
Cashback olayı güzel.

Tosla'nın eksileri.
İbana para gönderilmiyor.

Tosla'nın artıları.
Sana özel kampanyalar oluyor.
Arkadaş davet edince 5 TL veriyor.
İlk kartı aldığınız zaman 20 TL veriyor.
Banka kartından bakiye yüklenebiliyor.

Neyse tamam siz Papara kullanın.

Aynen öyle.
Bu dediğiniz size komik gelmedi mi? Detayları paylaşır mısınız? Merak ettim açıkçası.

Bana gelmedi gözlerimle gördüm şu an bir yere gitmem lazım eğer yetişirsem konuyu açıkça yazarım.

He bu arada Tosla'da aramızda yaşı 18'den küçük arkadaşlar Tosla içinde birbirinize para gönderemiyorsunuz doğrulama için Akbank ve benzeri bankalardan 1TL istiyor ama yaş tutmadığı içinde o bankalardan hesap oluşturamıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…