FT32566 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 361 7 Ağustos 2021 #21 Metomeister dedi: Yükleme. Genişletmek için tıkla... rbstsoul dedi: Hocam Papara kart ücretsiz olarak kargoyla geliyor. Eğer para yüklemeyi diyorsanız Tosla'da da ATM'ye gitmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Tosla'dan şoktan yükleme var artık.
Metomeister dedi: Yükleme. Genişletmek için tıkla... rbstsoul dedi: Hocam Papara kart ücretsiz olarak kargoyla geliyor. Eğer para yüklemeyi diyorsanız Tosla'da da ATM'ye gitmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Tosla'dan şoktan yükleme var artık.
Vista kullanıcısı Yoctopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #22 rbstsoul dedi: Hocam Papara kart ücretsiz olarak kargoyla geliyor. Eğer para yüklemeyi diyorsanız Tosla'da da ATM'ye gitmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Papara'da online olarak kart ile yükleme gelirse papara kullanacağım ben ama @FT32566 sizin zamanınız varsa kullanabilirsiniz Papara.
rbstsoul dedi: Hocam Papara kart ücretsiz olarak kargoyla geliyor. Eğer para yüklemeyi diyorsanız Tosla'da da ATM'ye gitmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Papara'da online olarak kart ile yükleme gelirse papara kullanacağım ben ama @FT32566 sizin zamanınız varsa kullanabilirsiniz Papara.
Metomeister Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #23 Papara'ya CarrefourSA'dan para yüklenebiliyor. FT32566 dedi: Tosla'dan şoktan yükleme var artık. Genişletmek için tıkla...
Papara'ya CarrefourSA'dan para yüklenebiliyor. FT32566 dedi: Tosla'dan şoktan yükleme var artık. Genişletmek için tıkla...
FT32566 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 361 7 Ağustos 2021 #24 Metomeister dedi: Papara'ya carrefoursa'dan para yüklenebiliyor. Genişletmek için tıkla... Bana tek yakın yükleme noktası şok sizin dediniz yer benim için servisle gidilmelik yolu var.
Metomeister dedi: Papara'ya carrefoursa'dan para yüklenebiliyor. Genişletmek için tıkla... Bana tek yakın yükleme noktası şok sizin dediniz yer benim için servisle gidilmelik yolu var.
Metomeister Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #25 FT32566 dedi: Bana tek yakın yükleme noktası şok sizin dediniz yer benim için servisle gidilmelik yolu var. Genişletmek için tıkla... Hmm, o zaman Tosla'yı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
FT32566 dedi: Bana tek yakın yükleme noktası şok sizin dediniz yer benim için servisle gidilmelik yolu var. Genişletmek için tıkla... Hmm, o zaman Tosla'yı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 8 Ağustos 2021 #26 Akbank’ın şirketi olan Aköde’ye ait. Binlerce liralık işlem yaptım ve herhangi bir sorun yaşamadım.