Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #1 Adres ne için istiyor? Saçma bir soru olacak ama kartı ekleyince bir şey olur mu? Özür dilerim saçma soru olduğu için ama gene sormak istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2022
Adres ne için istiyor? Saçma bir soru olacak ama kartı ekleyince bir şey olur mu? Özür dilerim saçma soru olduğu için ama gene sormak istedim.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 23 Mayıs 2022 #2 Yeni çıkan kartlarda isteme nedeni kartı adresinize göndermek için, hesap açarken verdiğiniz adres bilgisi ise fatura kesmek için.
Yeni çıkan kartlarda isteme nedeni kartı adresinize göndermek için, hesap açarken verdiğiniz adres bilgisi ise fatura kesmek için.
Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #3 F 16 Fighting Falcon dedi: Yeni çıkan kartlarda isteme nedeni kartı adresinize göndermek için, hesap açarken verdiğiniz adres bilgisi ise fatura kesmek için. Genişletmek için tıkla... Kartı şokdan aldım. Adres yazmadım. Cevap veren niye yok.
F 16 Fighting Falcon dedi: Yeni çıkan kartlarda isteme nedeni kartı adresinize göndermek için, hesap açarken verdiğiniz adres bilgisi ise fatura kesmek için. Genişletmek için tıkla... Kartı şokdan aldım. Adres yazmadım. Cevap veren niye yok.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 23 Mayıs 2022 #4 Llllaaass dedi: Adres ne için istiyor? Saçma bir soru olacak ama kartı ekleyince bir şey olur mu? Özür dilerim saçma soru olduğu için ama gene sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Tosla adresi dijital kart alırken ister evine yollamak için.
Llllaaass dedi: Adres ne için istiyor? Saçma bir soru olacak ama kartı ekleyince bir şey olur mu? Özür dilerim saçma soru olduğu için ama gene sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Tosla adresi dijital kart alırken ister evine yollamak için.
Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #5 Dyrothbrk dedi: Tosla adresi dijital kart alırken ister evine yollamak için. Genişletmek için tıkla... Kartı şokdan aldım adres yazmama gerek yok değil mi bir de şokdan aldığım kartı ekleyince bir şey olmaz değil mi?
Dyrothbrk dedi: Tosla adresi dijital kart alırken ister evine yollamak için. Genişletmek için tıkla... Kartı şokdan aldım adres yazmama gerek yok değil mi bir de şokdan aldığım kartı ekleyince bir şey olmaz değil mi?
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 23 Mayıs 2022 #6 Llllaaass dedi: Kartı şokdan aldım adres yazmama gerek yok değil mi bir de şokdan aldığım kartı ekleyince bir şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Gerek yok bir şey olmaz uygulamasında fark dijital ve temassiz sizinki dijital değil temaslı.
Llllaaass dedi: Kartı şokdan aldım adres yazmama gerek yok değil mi bir de şokdan aldığım kartı ekleyince bir şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Gerek yok bir şey olmaz uygulamasında fark dijital ve temassiz sizinki dijital değil temaslı.
Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #7 Cevap yazın yav. Dyrothbrk dedi: Gerek yok bir şey olmaz uygulamasında fark dijital ve temassiz sizinki dijital değil temaslı. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ ol tekrar soracağım bir şey olmaz değil mi sormamın nedeni pek güvenemedim sana değil kart a falan. Llllaaass dedi: Cevap yazın yav. Tamam sağ ol tekrar soracağım bir şey olmaz değil mi sormamın nedeni pek güvenemedim sana değil kart a falan. Genişletmek için tıkla... Cevap yazarsan sevinirim. Son düzenleme: 23 Mayıs 2022
Cevap yazın yav. Dyrothbrk dedi: Gerek yok bir şey olmaz uygulamasında fark dijital ve temassiz sizinki dijital değil temaslı. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ ol tekrar soracağım bir şey olmaz değil mi sormamın nedeni pek güvenemedim sana değil kart a falan. Llllaaass dedi: Cevap yazın yav. Tamam sağ ol tekrar soracağım bir şey olmaz değil mi sormamın nedeni pek güvenemedim sana değil kart a falan. Genişletmek için tıkla... Cevap yazarsan sevinirim.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 23 Mayıs 2022 #8 Llllaaass dedi: Cevap yazın yav. Tamam sağ ol tekrar soracağım bir şey olmaz değil mi sormamın nedeni pek güvenemedim sana değil kart a falan. Cevap yazarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Güvenilir karttır Akbank arkasında.
Llllaaass dedi: Cevap yazın yav. Tamam sağ ol tekrar soracağım bir şey olmaz değil mi sormamın nedeni pek güvenemedim sana değil kart a falan. Cevap yazarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Güvenilir karttır Akbank arkasında.
Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #9 Dyrothbrk dedi: Güvenilir karttır Akbank arkasında. Genişletmek için tıkla... Yani bir şey olmaz. Şokdan alınan kartı ekleyince tamam mal demeyin lütfen. Dyrothbrk dedi: Güvenilir karttır Akbank arkasında. Genişletmek için tıkla... Cevap yazarsan sevinirim. Son düzenleme: 23 Mayıs 2022
Dyrothbrk dedi: Güvenilir karttır Akbank arkasında. Genişletmek için tıkla... Yani bir şey olmaz. Şokdan alınan kartı ekleyince tamam mal demeyin lütfen. Dyrothbrk dedi: Güvenilir karttır Akbank arkasında. Genişletmek için tıkla... Cevap yazarsan sevinirim.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 23 Mayıs 2022 #10 Llllaaass dedi: Yani bir şey olmaz. Şokdan alınan kartı ekleyince tamam mal demeyin lütfen. Cevap yazarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sokla alakası yok tek farkı dijital değil olayi bu.
Llllaaass dedi: Yani bir şey olmaz. Şokdan alınan kartı ekleyince tamam mal demeyin lütfen. Cevap yazarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sokla alakası yok tek farkı dijital değil olayi bu.