Wroxy35 Centipat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #1 Tosla Kartı açtım. Fakat henüz şok gibi yerlerden kartı almadım. Kart bilgilerim nerede yazıyor? Veya kartı almadığım için henüz kart açık değil mi?
Tosla Kartı açtım. Fakat henüz şok gibi yerlerden kartı almadım. Kart bilgilerim nerede yazıyor? Veya kartı almadığım için henüz kart açık değil mi?
U unut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.036 Makaleler 7 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #2 Açtığınız sanal karttır profil kısmında gözükür. Fiziksel kart'ın bilgileri de gizli yazar, onu da almadan aktifleştiremezsiniz.
Açtığınız sanal karttır profil kısmında gözükür. Fiziksel kart'ın bilgileri de gizli yazar, onu da almadan aktifleştiremezsiniz.
crowdlyzs Femtopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #3 Uygulama üzerinden dijital kart açmanız veya şoktan almanız gerekiyor.
Wroxy35 Centipat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #4 crowdlyzs dedi: Uygulama üzerinden dijital kart açmanız veya şoktan almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... kartı aldığım zaman kart numaram uygulamada mı yazıcak? Yoksa kartın üzerinde mi? Ve tam olarak nasıl kartı açtıracağım
crowdlyzs dedi: Uygulama üzerinden dijital kart açmanız veya şoktan almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... kartı aldığım zaman kart numaram uygulamada mı yazıcak? Yoksa kartın üzerinde mi? Ve tam olarak nasıl kartı açtıracağım
crowdlyzs Femtopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #5 Miyopie dedi: kartı aldığım zaman kart numaram uygulamada mı yazıcak? Yoksa kartın üzerinde mi? Ve tam olarak nasıl kartı açtıracağım Genişletmek için tıkla... Kartın üzerinde tüm bilgiler yazıyor ama kartı uygulamadan aktifleştirmeniz gerek
Miyopie dedi: kartı aldığım zaman kart numaram uygulamada mı yazıcak? Yoksa kartın üzerinde mi? Ve tam olarak nasıl kartı açtıracağım Genişletmek için tıkla... Kartın üzerinde tüm bilgiler yazıyor ama kartı uygulamadan aktifleştirmeniz gerek
Wroxy35 Centipat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #6 crowdlyzs dedi: Kartın üzerinde tüm bilgiler yazıyor ama kartı uygulamadan aktifleştirmeniz gerek Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
crowdlyzs dedi: Kartın üzerinde tüm bilgiler yazıyor ama kartı uygulamadan aktifleştirmeniz gerek Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
JackieJudy Hectopat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 478 Makaleler 2 2 Ağustos 2022 #7 Hocam tosla kart'ı isme özel bastırırsanız hiçbir bilgi kartta yazmıyor. Şokta satılan nasıldır bilmiyorum.
Hocam tosla kart'ı isme özel bastırırsanız hiçbir bilgi kartta yazmıyor. Şokta satılan nasıldır bilmiyorum.