İtemsatış hesabımdaki bakiyeyi Tosla hesabıma çekeceğim ancak hesabım onaysız, hesabıma çekim yapabilir ve sonrasında da bu parayı ATM'den çekebilir miyim?
Hangisini çekemem ikisini de mi? Çünkü ben yeni yasadan sonra hesabım onaylı olmasa bile ATM'den para çekmiştim.
Hangisini çekemem ikisini de mi? Çünkü ben yeni yasadan sonra hesabım onaylı olmasa bile ATM'den para çekmiştim.
Hesabınız veli onaylı mı yoksa direkt onaysız mı?
T.C. Kimlik kartı onaylı ama veli onaysız diye hatırlıyorum. Normalde Papara hesabıma çekiyordum parayı ama siteden Papara seçeneği kalkmış bu yaşanan olaylardan dolayı. Tosla'yı da kullanmadığımdan veli onayı almamıştım.
18 yaşından küçük müsünüz?
18 yaşından küçük müsünüz?
Hocam 18 yaşından küçük olup veli onayı olmadan nasıl kullanabiliyorsunuz bende izin vermiyor.
Birkaç site dışında kullanılmıyor diye biliyorum bende, o yüzden parayı çekebilir miyim diye sormuştum. O yasadan sonra (yanlış hatırlamıyorsam 25 Ocak) harcama yapamıyordum. O gün kartıma para yatırmıştım ve bu sebepten dolayı aynı gün içinde ATM'den çektim parayı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.