Uygulamada konum izni istemiyor ki. İzinlerde göremiyorum. Her şeyi evet yaptım yine olmadı. Dediğiniz gibi yaptım yine olmadı. Telefonu yeniden başlattım yine olmadı.İlk iki fotoğraftan uygulamada belli izinlere hayır demişsiniz gibi duruyor ama üçüncü fotoğraftaki uyarıya anlam veremedim.
İlk iki fotoğraftaki için yapmanız gereken:
Ayarlardan, Uygulamalara girin ve Tosla'yı bulun ve izinlerin her şeyi evet olarak seçin. (ya da sadece kamera ve konumuda evet olarak seçebilirsiniz size kalmış) Bunu yaptıktan sonra ilk iki hatadaki sorunun çözülmesi lazım ama üçüncü fotoğraftaki için Müşteri Hizmetlerine ulaşmanız gerekiyor gibi duruyor.
Müşteri Hizmetlerini arayın 7/24 açıklar.Uygulamada konum izni istemiyor ki. İzinlerde göremiyorum. Her şeyi evet yaptım yine olmadı. Dediğiniz gibi yaptım yine olmadı. Telefonu yeniden başlattım yine olmadı. Eki Görüntüle 1920614
Fiziksel kartım yok QR ve referans kod ile deniyorum aşağıdaki hataları veriyor. Başka karta aktarmayı deniyorum bankanız izin vermiyor gibi bir şey diyor. En kısa sürede nasıl çekebilirim? Yoksa genel bir sorun mu?
Eki Görüntüle 1920599
Eki Görüntüle 1920600
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.