Tosla para çekilmiyor

575412

Decipat
Fiziksel kartım yok QR ve referans kod ile deniyorum aşağıdaki hataları veriyor. Başka karta aktarmayı deniyorum bankanız izin vermiyor gibi bir şey diyor. En kısa sürede nasıl çekebilirim? Yoksa genel bir sorun mu?

Screenshot_20230828_095235_Tosla.png

Screenshot_20230828_095224_Tosla.png

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230828_095536_Paycell.png
    Screenshot_20230828_095536_Paycell.png
    57,7 KB · Görüntüleme: 111
İlk iki fotoğraftan uygulamada belli izinlere hayır demişsiniz gibi duruyor ama üçüncü fotoğraftaki uyarıya anlam veremedim.

İlk iki fotoğraftaki için yapmanız gereken:
Ayarlardan, Uygulamalara girin ve Tosla'yı bulun ve izinlerin her şeyi evet olarak seçin. (ya da sadece kamera ve konumuda evet olarak seçebilirsiniz size kalmış) Bunu yaptıktan sonra ilk iki hatadaki sorunun çözülmesi lazım ama üçüncü fotoğraftaki için Müşteri Hizmetlerine ulaşmanız gerekiyor gibi duruyor.

İlk iki fotoğraftan uygulamada belli izinlere hayır demişsiniz gibi duruyor ama üçüncü fotoğraftaki uyarıya anlam veremedim.

İlk iki fotoğraftaki için yapmanız gereken:
Ayarlardan, Uygulamalara girin ve Tosla'yı bulun ve izinlerin her şeyi evet olarak seçin. (ya da sadece kamera ve konumuda evet olarak seçebilirsiniz size kalmış) Bunu yaptıktan sonra ilk iki hatadaki sorunun çözülmesi lazım ama üçüncü fotoğraftaki için Müşteri Hizmetlerine ulaşmanız gerekiyor gibi duruyor.
Uygulamada konum izni istemiyor ki. İzinlerde göremiyorum. Her şeyi evet yaptım yine olmadı. Dediğiniz gibi yaptım yine olmadı. Telefonu yeniden başlattım yine olmadı.
Screenshot_20230828_102131_Permission controller.png

Müşteri hizmetleri bir sorun görünmüyor dedi bende tamam dedim kapattım. Biraz uğraşınca parayı başka bir hesaba atmayı başardım. Atm ve referans kodu olayı hala olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı