KiralAB Hectopat Katılım 14 Eylül 2021 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #1 Selam arkadaşlar. Tosla'dan bana arkadaşım nasıl para gönderebilir? Ben ona hangi ismi vereceğim? Vereceğim ismi nerede görebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2022
Selam arkadaşlar. Tosla'dan bana arkadaşım nasıl para gönderebilir? Ben ona hangi ismi vereceğim? Vereceğim ismi nerede görebilirim?
Metehansa Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 72 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #2 Tosla'ya giriş yaptıktan sonra ödeye basıcaksın. Orada gönder bölümündeki arama çubuğuna arkadaşının Tosla'daki adını gireceksin, arkadaşını seçtikten sonra para gönderiyosun ama önce doğrulanman lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
Tosla'ya giriş yaptıktan sonra ödeye basıcaksın. Orada gönder bölümündeki arama çubuğuna arkadaşının Tosla'daki adını gireceksin, arkadaşını seçtikten sonra para gönderiyosun ama önce doğrulanman lazım.
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.717 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #3 KiralAB dedi: Selam arkadaşlar. Tosla'dan bana arkadaşım nasıl para gönderebilir? Ben ona hangi ismi vereceğim? Vereceğim ismi nerede görebilirim? Genişletmek için tıkla... Öncelikle IBAN atmak için onaylı hesap olmalısın. Eğer onaylı hesap yoksa atamazsın. Ama Tosla'dayken Tosla tuşuna basıp arkadaşlar kısmından para gönderebilirsin. Artı 0 Eksi
KiralAB dedi: Selam arkadaşlar. Tosla'dan bana arkadaşım nasıl para gönderebilir? Ben ona hangi ismi vereceğim? Vereceğim ismi nerede görebilirim? Genişletmek için tıkla... Öncelikle IBAN atmak için onaylı hesap olmalısın. Eğer onaylı hesap yoksa atamazsın. Ama Tosla'dayken Tosla tuşuna basıp arkadaşlar kısmından para gönderebilirsin.