memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #1 Kart limiti yetersiz diyor fakat başka sitelerde kart çalışıyor. Acaba Tosla Shopier'i yurt dışı ödeme olarak mı kabul edip ek para mı alıyor? Son düzenleme: 20 Ağustos 2024
Kart limiti yetersiz diyor fakat başka sitelerde kart çalışıyor. Acaba Tosla Shopier'i yurt dışı ödeme olarak mı kabul edip ek para mı alıyor?
S Salih ÖZKAN Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 403 Yer Malatya 20 Ağustos 2024 #2 memcathzr dedi: Kart limiti yetersiz diyor fakat başka sitelerde kart çalışıyor. Acaba Tosla Shopify'ı yurt dışı ödeme olarak mı kabul edip ek para mı alıyor? Genişletmek için tıkla... Shopier'de çalısıyordu. Shopify'ı bilmiyorum.
memcathzr dedi: Kart limiti yetersiz diyor fakat başka sitelerde kart çalışıyor. Acaba Tosla Shopify'ı yurt dışı ödeme olarak mı kabul edip ek para mı alıyor? Genişletmek için tıkla... Shopier'de çalısıyordu. Shopify'ı bilmiyorum.
memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #3 Salih ÖZKAN dedi: Shopier'de çalısıyordu. Shopify'ı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın Shopier'miş.
Salih ÖZKAN dedi: Shopier'de çalısıyordu. Shopify'ı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın Shopier'miş.
S Salih ÖZKAN Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 403 Yer Malatya 20 Ağustos 2024 #4 memcathzr dedi: Kusura bakmayın Shopier'miş. Genişletmek için tıkla... Shopier'de çalışıyor. 2/3 hafta önce alışveriş yapmıştım.
memcathzr dedi: Kusura bakmayın Shopier'miş. Genişletmek için tıkla... Shopier'de çalışıyor. 2/3 hafta önce alışveriş yapmıştım.