Dostlar kart SMS blokesi oldu uygulamadan giriş yapamıyorum SMS blokesi olduğu için ATM'ye SMS blokesini kaldırmak için gittim fakat herhangi bir SMS blokesi gözükmüyor. Bu durumu nasıl çözebilirim?
Dostlar kart SMS blokesi oldu uygulamadan giriş yapamıyorum SMS blokesi olduğu için ATM'ye SMS blokesini kaldırmak için gittim fakat herhangi bir SMS blokesi gözükmüyor. Bu durumu nasıl çözebilirim?
Müşteri hizmetleri aracılığı ile çözersiniz.
Hocam hesap onaylı değil.Maalesef ATM'den olmuyor. Tosla desteğe kimliğinin önünü, arkasını, kimliğinle olan bir selfieni ve SIM blokenin kaldırılmasını talep eden bir dilekçe yazıp göndermen gerekiyor.
Uygulamadan zaten giremiyorum, arıyorum oradan da halledemiyorum 2 gün önce mail attım hala öyle boş boş duruyor cevap vesaire yok.
Hocam hesap onaylı değil.
Hocam hesap onaylı değil.
Onayla bir ilgisi yok sanırım. Müşteri hizmetlerini arayın diyeceğim ama arayınca uygulamaya yönlendiriyor. Tavsiyem kartta paranız varsa çekin ve başka uygulamaya geçin. Zaten kampanya yok artık Tosla'da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.