Tosla SMS bloke kalkmıyor

Emir DN

Hectopat
Dostlar kart SMS blokesi oldu uygulamadan giriş yapamıyorum SMS blokesi olduğu için ATM'ye SMS blokesini kaldırmak için gittim fakat herhangi bir SMS blokesi gözükmüyor. Bu durumu nasıl çözebilirim?

Dostlar kart SMS blokesi oldu uygulamadan giriş yapamıyorum SMS blokesi olduğu için ATM'ye SMS blokesini kaldırmak için gittim fakat herhangi bir SMS blokesi gözükmüyor. Bu durumu nasıl çözebilirim?

Müşteri hizmetleri aracılığı ile çözersiniz.

Maalesef ATM'den olmuyor. Tosla desteğe kimliğinin önünü, arkasını, kimliğinle olan bir selfieni ve SIM blokenin kaldırılmasını talep eden bir dilekçe yazıp göndermen gerekiyor.

Müşteri hizmetleri aracılığı ile çözersiniz.

Uygulamadan zaten giremiyorum, arıyorum oradan da halledemiyorum 2 gün önce mail attım hala öyle boş boş duruyor cevap vesaire yok.

Maalesef ATM'den olmuyor. Tosla desteğe kimliğinin önünü, arkasını, kimliğinle olan bir selfieni ve SIM blokenin kaldırılmasını talep eden bir dilekçe yazıp göndermen gerekiyor.
Hocam hesap onaylı değil.

Uygulamadan zaten giremiyorum, arıyorum oradan da halledemiyorum 2 gün önce mail attım hala öyle boş boş duruyor cevap vesaire yok.

Hocam hesap onaylı değil.

Yani hocam müşteri hizmetlerine ulaşmak güç ama tek öyle çözülüyor.

Onayla bir ilgisi yok sanırım. Müşteri hizmetlerini arayın diyeceğim ama arayınca uygulamaya yönlendiriyor. Tavsiyem kartta paranız varsa çekin ve başka uygulamaya geçin. Zaten kampanya yok artık Tosla'da.

Hocam elimde olsa çekeceğim fakat bankadan para çekme limiti yılda 500TL olduğu için çekemiyorum maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı