Çözüldü Tosla uygulamasında T.C kimlik kartı ile doğrulama yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eymenarac

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Tosla uygulaması üzerinden T.C kimlik kartım ile doğrulama yapmaya çalışıyorum fakat her seferinde belgeyi eğ kısmında takılı kalıyor. Bazen belgeyi eğ kısmı gelmiyor, belgeyi ters çevir kısmı geliyor. Çevirdiğimde ise hiçbir hata kodu, uyarı vermeden ana menüye atıyor. Günlerdir deniyorum sonuç aynı. Müşteri temsilcisi ile iletişime geçmeye çalışıyorum bana görüldü atıyorlar. Cidden ne yapacağımı şaşırdım. Çözümünü bilen var mı?

Çözüm
Tosla kullanmayın hocam. 18 yaşından küçüksünüz deyip internetten alışveriş yapma vb. şeylerden kısıtlama yiyorsunuz. Şu an çok gereksiz bir kart uygulaması.

Çözüm olarak mail atabilirsin orada ilgileniyorlardı.
Tosla kullanmayın hocam. 18 yaşından küçüksünüz deyip internetten alışveriş yapma vb. şeylerden kısıtlama yiyorsunuz. Şu an çok gereksiz bir kart uygulaması.

Çözüm olarak mail atabilirsin orada ilgileniyorlardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam benim için önemli olan bir şey sormak istiyorum uzun süredir papara kullandım kart olarak fakat biliyorsunuz ki kapandı. Burs alıyorum devletten o da PTT kart a yatıyor ne kartta ne temassız var ne de her yurt dışı siteden alışveriş imkanı. Epic Games'den bir şey almaya çalışıyorum ne yaparsam yapayım olmuyor mesela PTT kartta. Neymiş anlaşmasız yurt dışı sitesinden alışveriş yapılamıyormuş. Papara kapandığından beri kart arayışı içindeyim sırf yurtdışı sitelerden oyun alabilmek için. En son Tosla'yı buldum o da bi başka garip çıktı. Önerebileceğiniz başka bi kart var mı 18 yaşından küçüklerin kullanılabileceği şekilde? Paycell'i görmüştüm bir de ona ne diyorsunuz var mı onunda bir sıkıntısı?

Paycell kullanan çevrem olmadığı için sıkıntısı var mı yok mu bilmiyorum. Fups kullanan arkadaşım vardı gayet memnundu bakabilirsiniz ona.

Teşekkürler hocam. Bir de bazı bankalara aile ile gidip direk banka kartı çıkarabiliyorduk sanırım ona ne diyorsunuz?

Teşekkürler hocam. Bir de bazı bankalara aile ile gidip direk banka kartı çıkarabiliyorduk sanırım ona ne diyorsunuz?
Bence en güvenilir olanlar onlar. Velinizle beraber bir kart alıp kullanırsan ilerde kapanma durumu da olmaz. İş bankası ve garanti bankasının var sanırım diğer konulardan okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…