FierroPower Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #1 Tosla kart e-Devlet'e yansır mı? Ve aynı şekilde biliyorsanız Hadi kart içinde aynı soruyu soruyorum.
Tosla kart e-Devlet'e yansır mı? Ve aynı şekilde biliyorsanız Hadi kart içinde aynı soruyu soruyorum.
arda.wqqp Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #2 Bende Tosla ininal ve Papara vardı ama e-Devlet'e kartların yansıdığını ilk kez duyuyorum nereden bakıldığını söylerseniz bakabilirim sizin için.
Bende Tosla ininal ve Papara vardı ama e-Devlet'e kartların yansıdığını ilk kez duyuyorum nereden bakıldığını söylerseniz bakabilirim sizin için.
BurakPalabiyikkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.380 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #3 FierroPower dedi: Tosla kart e-Devlet'e yansır mı? Ve aynı şekilde biliyorsanız Hadi kart içinde aynı soruyu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hadi Kartın kredi kartını kullanırsan Findekse yansır. Hadi kart da galiba Tom Finansman Bankası olarak e devlette görünebilir. Tosladan haberim yok.
FierroPower dedi: Tosla kart e-Devlet'e yansır mı? Ve aynı şekilde biliyorsanız Hadi kart içinde aynı soruyu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hadi Kartın kredi kartını kullanırsan Findekse yansır. Hadi kart da galiba Tom Finansman Bankası olarak e devlette görünebilir. Tosladan haberim yok.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #4 Hayır gözükmüyorlar.