Tosla ve Ininal ile Steam'den bir şey alınmıyor

HUNTEx

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi benim 2 tane ininal 1 tane Tosla Kartı ve hesabı var. 2 ininal Kart'ta da ATM'den para yüklenmiyor sadece bankadan para gönderilebiliyor ve bu 2 kartı Steam'e girmek istediğimde fotoğraftaki hatayı alıyorum. 2 karttan birisiyle Xbox Game Pass PC aldım öbürküsü Xbox'ta fotoğrafa benzer bir hata verdi. Tosla'ya gelecek olursak şoktan para yükletebiliyorum Steam'e ve Epic Games'e girmek istediğimde fotoğraftaki hataları alıyorum. Çıldıracağım artık ve yarın PTT'ye gidip bursluluk kartını alacağım. Onda Steam'den oyun alabilir miyim?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (69).png
    372,1 KB · Görüntüleme: 70
  • Ekran Görüntüsü (68).png
    374,5 KB · Görüntüleme: 65
  • Adsız.png EPİC.png
    174,9 KB · Görüntüleme: 54
İnternet alışverişi açık mı?

Tosla için ATM'den para yüklemeniz lazım. Destek öyle dedi bana.

Bursluluk kartı yurt dışına açık değil diye biliyorum. Steam yurt içi çekiyorsa parayı sıkıntı yok.

Bende ilk ininal kullanmıştım önceden böyle internetten alışverişlerde sıkıntı yaşamıyordum fakat yaklaşık 1 yıl önce ininal aldım ondada böyle atm den para yatıramama, İnternetten herhangi birşekilde alım yapamama sorununu yaşıyordum müşteri hizmetlerini aradım sorun yok vs. demişlerdi öyle daha sonra papara ya geçtim baya kolaylık oldu hem cashback var kolaylık olur senin için.

Tosla'daki sorunu düzeltebildiniz mi aynı sorun bende de varda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…