gerund Femtopat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 Tosla'da veli onayı gerekiyor mu? Gerekiyorsa veli onayı yapmadan hangi işlemleri gerçekleştirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2024
Tosla'da veli onayı gerekiyor mu? Gerekiyorsa veli onayı yapmadan hangi işlemleri gerçekleştirebilirim?
B BayMatkap Hectopat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #11 Aile izni olmadan bir tek Papara kullanabilirsiniz (oda limitli şekilde + emin değilim kullanabileceğinizden) Artı 0 Eksi
Aile izni olmadan bir tek Papara kullanabilirsiniz (oda limitli şekilde + emin değilim kullanabileceğinizden)
Efe Türkyılmaz Centipat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 374 Çözümler 1 29 Haziran 2024 #12 pathkullancısı3818 dedi: Nasıl yani ben yarın alacağım kartı ailem görmeden kullanamayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır dostum kullanibiliceksin tosla yerine inanal almanı tercih ederim Artı 0 Eksi
pathkullancısı3818 dedi: Nasıl yani ben yarın alacağım kartı ailem görmeden kullanamayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır dostum kullanibiliceksin tosla yerine inanal almanı tercih ederim
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 29 Haziran 2024 #13 Efe Türkyılmaz dedi: Hayır dostum kullanibiliceksin tosla yerine inanal almanı tercih ederim Genişletmek için tıkla... Tosla yerine ininal? Nedenmiş o? Artı 0 Eksi
Efe Türkyılmaz dedi: Hayır dostum kullanibiliceksin tosla yerine inanal almanı tercih ederim Genişletmek için tıkla... Tosla yerine ininal? Nedenmiş o?
Efe Türkyılmaz Centipat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 374 Çözümler 1 29 Haziran 2024 #14 Niye herkes farklı bir şey söylüyor 2 gün önce teknosadan aldım uygulamasını yükledim şuan kullanılır durumda Artı 0 Eksi
Niye herkes farklı bir şey söylüyor 2 gün önce teknosadan aldım uygulamasını yükledim şuan kullanılır durumda
Enes Ç.06GB Picopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #15 gerund dedi: Tosla'da veli onayı gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... 18 yaş altı için veli onayı istiyor evet yapmazsan sıkıntı çekersin. Artı 0 Eksi
gerund dedi: Tosla'da veli onayı gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... 18 yaş altı için veli onayı istiyor evet yapmazsan sıkıntı çekersin.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 29 Haziran 2024 #16 Efe Türkyılmaz dedi: Niye herkes farklı bir şey söylüyor 2 gün önce teknosadan aldım uygulamasını yükledim şuan kullanılır durumda Genişletmek için tıkla... Çoğu kişide veli onayı istemiş gördüğün gibi. Artı 0 Eksi
Efe Türkyılmaz dedi: Niye herkes farklı bir şey söylüyor 2 gün önce teknosadan aldım uygulamasını yükledim şuan kullanılır durumda Genişletmek için tıkla... Çoğu kişide veli onayı istemiş gördüğün gibi.
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #17 Efe Türkyılmaz dedi: Hayır dostum kullanibileceksin Tosla yerine inanal almanı tercih ederim Genişletmek için tıkla... Hocam ininal var ama e postada babam ekli çok eskiden almıştım ve fena bir dayak yemiştim. Artı 0 Eksi
Efe Türkyılmaz dedi: Hayır dostum kullanibileceksin Tosla yerine inanal almanı tercih ederim Genişletmek için tıkla... Hocam ininal var ama e postada babam ekli çok eskiden almıştım ve fena bir dayak yemiştim.
Efe Türkyılmaz Centipat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 374 Çözümler 1 29 Haziran 2024 #18 A1peren dedi: Tosla yerine ininal? Nedenmiş o? Genişletmek için tıkla... Evet eğer oyuna para vs yatırmak için alıyorsa inanal cashback açısından daha avantajlı Artı 0 Eksi
A1peren dedi: Tosla yerine ininal? Nedenmiş o? Genişletmek için tıkla... Evet eğer oyuna para vs yatırmak için alıyorsa inanal cashback açısından daha avantajlı
4 444553 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.714 Makaleler 3 Çözümler 5 29 Haziran 2024 #19 Efe Türkyılmaz dedi: 2 gün önce aldım şuanda kullanıyorum veli onayı falan yapnadım Genişletmek için tıkla... Veli onayı istiyor demedimki, onaylamazsan bir çok özelliği kullanamazsın dedim. Artı 0 Eksi
Efe Türkyılmaz dedi: 2 gün önce aldım şuanda kullanıyorum veli onayı falan yapnadım Genişletmek için tıkla... Veli onayı istiyor demedimki, onaylamazsan bir çok özelliği kullanamazsın dedim.
KS KS gerund Femtopat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #20 Cevaplar için teşekkürler , normalde papara alacaktım veli onayını duyunca vazgeçtim.Tosla için herkes farklı bir şey diyor emin olamamıştım toslayı alacağım. En azından denerim. Artı 0 Eksi
Cevaplar için teşekkürler , normalde papara alacaktım veli onayını duyunca vazgeçtim.Tosla için herkes farklı bir şey diyor emin olamamıştım toslayı alacağım. En azından denerim.