kampanyalar sırf göz boyamak için. hesap şuan hala daha aktif ve 2.aydan sonra doğru dürüst hiç bir kampanya gelmiyor, paparada en azından cashback var, 400 bin ₺ limitde çok çok beklenti üstünde bir değer benim için
Kampanyalar sırf göz boyamak için. Hesap şu an hala daha aktif ve 2.aydan sonra doğru dürüst hiçbir kampanya gelmiyor, Papara'da en azından cashback var, 400 bin ₺ limitde çok çok beklenti üstünde bir değer benim için.
aylık yaklaşık 1500 giriş/çıkış yaptığım için limit gerçektende düşük geliyor. paparada abartı yüksek, sosyalde biri 300küsür bin atmak istediği zaman bddknın çok fazla incelediğini ve kara para akladığınının düşünüldüğünü söylemişti
Aylık yaklaşık 1500 giriş/çıkış yaptığım için limit gerçektende düşük geliyor. Papara'da abartı yüksek, sosyalde biri 300küsur bin atmak istediği zaman BDDK'nın çok fazla incelediğini ve kara para akladığınının düşünüldüğünü söylemişti
Şimdi sanırım hadiye hiç bulaş mıyım kimse önermesi Papara güzel sadece uygulamadan istemek gerekiyor ama Tosla şokta var direk alabilirim Tosla mı alsam karar veremedim herkes Papara demiş ama emin olamadım.
Şimdi sanırım hadiye hiç bulaş mıyım kimse önermesi Papara güzel sadece uygulamadan istemek gerekiyor ama Tosla şokta var direk alabilirim Tosla mı alsam karar veremedim herkes Papara demiş ama emin olamadım.