Tosla vs ininal vs hadi

azzentor

Hectopat
Daha fazla  
Bu 3 kart arasında kaldım. İninal veya hadi daha iyi bana göre ininal kartında başka birisine ait bankadan EFT havale yapılabiliyor. Bu özellik sadece ininalde var sanırım Tosla ve hadi de yok diye biliyorum. İninal alırsam aylık çok para gider mimarket harcamalarında? Onu da merak ediyorum.

Bu 3 kart arasında kaldım. İninal veya hadi daha iyi bana göre ininal kartında başka birisine ait bankadan EFT havale yapılabiliyor. Bu özellik sadece ininalde var sanırım Tosla ve hadi de yok diye biliyorum. İninal alırsam aylık çok para gider mimarket harcamalarında? Onu da merak ediyorum.
Yaşınız 18'den küçük mü?

İninal alırsan her para çekme yatırma ve aylık kullanım ücreti 2 TL keser ama Tosla alırsan bunları kesmez ama ben Tosla'ya kayıt oldum gün hesabımı sildim çünkü arayüzü berbat eğer ininali sadece kullanacağın zaman para yatırırsan ininal al derim.

Yaşınız 18'den küçük mü?
Eğer değilse, Nays paycell papara bu üçlüden biri

İninal alırsan her para çekme yatırma ve aylık kullanım ücreti 2 TL keser ama Tosla alırsan bunları kesmez ama ben Tosla'ya kayıt oldum gün hesabımı sildim çünkü arayüzü berbat eğer ininali sadece kullanacağın zaman para yatırırsan ininal al derim.
Tosla'da haziran itibari ile hesap işletim ücreti ve farklı ücretler alacağım diyordu. Kullanmayı bıraktım, ücret kesiyor olabilir

Nays'a baktın mı?

Bakmadım 18 yaş altı kullanabilir mi?

Yaşınız 18'den küçük mü?

Evet.

Papara almayacağım aslında benim için en önemli özellik EFT havale olması parada yok.

Eğer değilse, Nays Paycell Papara bu üçlüden biri.

Tosla'da haziran itibari ile hesap işletim ücreti ve farklı ücretler alacağım diyordu. Kullanmayı bıraktım, ücret kesiyor olabilir.

Teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı