Tosla vs ininal vs hadi

Para yatırmayı diyorsun, sadece kendi hesabından havale alabilirsin. Dolandırıcılık önlemidir bu.

Yoksa yurt dışına bile para gönderiliyor şu an, alıcı farketmeksizin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-07-11-16-32-59-883_com.mobillium.papara.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 43
Para yatırmayı diyorsun, sadece kendi hesabından havale alabilirsin. Dolandırıcılık önle midir bu.

Yoksa yurt dışına bile para gönderiliyor şu an, alıcı fark etmeksizin.

Öyleymiş. Papara özetini atarım istersen. Kaç yıldır kullanıyorum ilk kez duydum. Gayet de gönderiliyor.

Ben internetten okuduğuma göre konuşuyorum şimdi uygulamadan baktım para yatır yerinde kendi hesabından yazıyor EFT havalenin üstünde eğer başka birisinin üstüne ait olan banka hesabından Papara kartıma para yollanıyorsa Papara alacağım boşu boşuna almıyım öyle bir özellik yoksa.

Anlamadım demek istediğini, olayı özetleyeyim sen anla.

Papara bir banka değil, aracı banka. Bu yüzden üye başına IBAN veremiyor. Dolayısıyla para almak şu yönden kısıtlı:
  1. Dolandırıcılık önlemi olarak, IBAN ile hesabına gelen paranın göndericisi sen olmalısın.
Para gönderirken bir kısıtlaması yok. İstediğin kişiye istediğin parayı gönderirsin.

Birinin sana para göndermesi için, göndericinin Papara hesabı olmalı.

Bir şirketten ödeme alacaksan Papara anlaşmalı olmalı.

Tamam ben gönderirken kısıtlama olmadığını biliyorum anlaşamadığımız nokta farklı benim amacım 1. maddede bana para yollayacaklar ama Papara'ya kendi hesabım olmadan havale ile para yollanmıyor ondan bahsediyorum ben.

Bana göre Parara>Tosla>Hadi>İninal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…