ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 23 Ağustos 2021 #11 Liberte Sergen dedi: Tosla daha iyi. Tosla'nın artıları: Geri ödeme kampanyaları. Para yatırırken veya çekerken işlem ücreti kesmemesi. Başkasının sana para atabilmesi (banka hesabı) Tosla'nın eksileri: 18 yaşından büyük değilseniz limit var. ininal'in artıları: Yok. ininal'ın eksileri: -2 TL. Aylık ücret. Genişletmek için tıkla... İnanlede banka hesabından para atılabiliyor kredi kartından çok para gönderildi bana.
Liberte Sergen dedi: Tosla daha iyi. Tosla'nın artıları: Geri ödeme kampanyaları. Para yatırırken veya çekerken işlem ücreti kesmemesi. Başkasının sana para atabilmesi (banka hesabı) Tosla'nın eksileri: 18 yaşından büyük değilseniz limit var. ininal'in artıları: Yok. ininal'ın eksileri: -2 TL. Aylık ücret. Genişletmek için tıkla... İnanlede banka hesabından para atılabiliyor kredi kartından çok para gönderildi bana.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2021 #12 ReznooW dedi: İnanlede banka hesabından para atılabiliyor kredi kartından çok para gönderildi bana. Genişletmek için tıkla... Evet fakat işlem ücreti kestiği için eklemedim.
ReznooW dedi: İnanlede banka hesabından para atılabiliyor kredi kartından çok para gönderildi bana. Genişletmek için tıkla... Evet fakat işlem ücreti kestiği için eklemedim.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 23 Ağustos 2021 #13 Liberte Sergen dedi: Evet fakat işlem ücreti kestiği için eklemedim. Genişletmek için tıkla... Yüksek miktarlar olduğu için fark etmemişim de çok kesmiyordur ATM'den 450TL para koyduğumda 2TL kesti.
Liberte Sergen dedi: Evet fakat işlem ücreti kestiği için eklemedim. Genişletmek için tıkla... Yüksek miktarlar olduğu için fark etmemişim de çok kesmiyordur ATM'den 450TL para koyduğumda 2TL kesti.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2021 #14 ReznooW dedi: Yüksek miktarlar olduğu için fark etmemişim de çok kesmiyordur ATM'den 450TL para koyduğumda 2TL kesti. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 TL yükleyeceğim bir şey alıyorum 2 TL kesiyor sinir oluyorum, hiç iyi bir yanı yok şu kartın ya, müşteri hizmetleri karttan daha berbat.
ReznooW dedi: Yüksek miktarlar olduğu için fark etmemişim de çok kesmiyordur ATM'den 450TL para koyduğumda 2TL kesti. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 TL yükleyeceğim bir şey alıyorum 2 TL kesiyor sinir oluyorum, hiç iyi bir yanı yok şu kartın ya, müşteri hizmetleri karttan daha berbat.
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 23 Ağustos 2021 #15 Marketten Tosla kart alırken sıkıntı oluyor mu 18 yaşından küçüğüm ne gibi limitler var?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2021 #16 Qualty dedi: Marketten Tosla kart alırekn sıkıntı oluyor mu 18 yaşından küçüğüm ne gibi limitler var? Genişletmek için tıkla... 1250TL yatırma limiti var aylık sanırsam. Ve sadece 1 yılda 500 TL çekme limitin var. Tosla tosla.com
Qualty dedi: Marketten Tosla kart alırekn sıkıntı oluyor mu 18 yaşından küçüğüm ne gibi limitler var? Genişletmek için tıkla... 1250TL yatırma limiti var aylık sanırsam. Ve sadece 1 yılda 500 TL çekme limitin var. Tosla tosla.com
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 23 Ağustos 2021 #17 Liberte Sergen dedi: 1250TL yatırma limiti var aylık sanırsam. Ve sadece 1 yılda 500 TL çekme limitin var. Tosla tosla.com Genişletmek için tıkla... Cidden böyle bir uygulama var mı?
Liberte Sergen dedi: 1250TL yatırma limiti var aylık sanırsam. Ve sadece 1 yılda 500 TL çekme limitin var. Tosla tosla.com Genişletmek için tıkla... Cidden böyle bir uygulama var mı?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2021 #18 ReznooW dedi: Cidden böyle bir uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir uygulama?
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 23 Ağustos 2021 #19 Marketten Tosla alırsam bir sıkınrı çıkmaz yani 18 yaş altı olsa da doğru mu?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 23 Ağustos 2021 #20 Liberte Sergen dedi: Nasıl bir uygulama? Eki Görüntüle 1145948 Genişletmek için tıkla... Limitler çok düşük geldi bana saçma derecede düşük.
Liberte Sergen dedi: Nasıl bir uygulama? Eki Görüntüle 1145948 Genişletmek için tıkla... Limitler çok düşük geldi bana saçma derecede düşük.