Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.950 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #11 Chessboy dedi: Tosla ne zaman komisyon alıyor? Genişletmek için tıkla... Ayda yılda bir bir TL alıyor.
Chessboy dedi: Tosla ne zaman komisyon alıyor? Genişletmek için tıkla... Ayda yılda bir bir TL alıyor.
Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #12 Yeyil dedi: Ayda yılda bir bir TL alıyor. Genişletmek için tıkla... Yılda ise bilmiyorum 1 yıl olmadı ama 4-5 aydır kullanıyorum para kestiğini görmedim.
Yeyil dedi: Ayda yılda bir bir TL alıyor. Genişletmek için tıkla... Yılda ise bilmiyorum 1 yıl olmadı ama 4-5 aydır kullanıyorum para kestiğini görmedim.
W waxonnn Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.164 Çözümler 11 20 Mayıs 2022 #13 Chessboy dedi: Tosla ne zaman komisyon alıyor ? Genişletmek için tıkla... Komisyon oranları veya neyden komisyon aldığı biraz karışık. Link; Limitler ve Ücretler - Tosla
Chessboy dedi: Tosla ne zaman komisyon alıyor ? Genişletmek için tıkla... Komisyon oranları veya neyden komisyon aldığı biraz karışık. Link; Limitler ve Ücretler - Tosla
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 20 Mayıs 2022 #14 Papara ile alıp veremediğin nedir? Gayet güzel kart şahsen Papara kullanmanı tavsiye ederim.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.950 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #15 Chessboy dedi: Yılda ise bilmiyorum 1 yıl olmadı ama 4-5 aydır kullanıyorum para kestiğini görmedim. Genişletmek için tıkla... Yani yaptığınız işlemlerden bazılarında bir tlcik kesiyor ininal ise para sömürüyor resmen.
Chessboy dedi: Yılda ise bilmiyorum 1 yıl olmadı ama 4-5 aydır kullanıyorum para kestiğini görmedim. Genişletmek için tıkla... Yani yaptığınız işlemlerden bazılarında bir tlcik kesiyor ininal ise para sömürüyor resmen.
Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #16 waxonnn dedi: Komisyon oranları veya neyden komisyon aldığı biraz karışık. (Aylık hesap ücreti yok, uygulamaya ayda 1 kez girmen yetiyor.) @Chessboy Link; Limitler ve Ücretler - Tosla Genişletmek için tıkla... Ben hiç komisyon aldığını görmedim o yüzden sordum. Belki gözümden kaçmıştır.
waxonnn dedi: Komisyon oranları veya neyden komisyon aldığı biraz karışık. (Aylık hesap ücreti yok, uygulamaya ayda 1 kez girmen yetiyor.) @Chessboy Link; Limitler ve Ücretler - Tosla Genişletmek için tıkla... Ben hiç komisyon aldığını görmedim o yüzden sordum. Belki gözümden kaçmıştır.
Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #17 Tosla hesabı açtım ama Steam cüzdan kodu yok internetten mi alacağım.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.950 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #18 Llllaaass dedi: Tosla hesabı açtım ama Steam cüzdan kodu yok internetten mi alacağım. Genişletmek için tıkla... Steam cüzdan kodu Türkiye'den kaldırıldı.
Llllaaass dedi: Tosla hesabı açtım ama Steam cüzdan kodu yok internetten mi alacağım. Genişletmek için tıkla... Steam cüzdan kodu Türkiye'den kaldırıldı.
OZNN Femtopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #19 Tosla.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 22 Mayıs 2022 #20 Hepsini kullanmıştım, en iyisi Paparadir. İnnial'a sakın bulaşma aman diyeyim. Tosla'ya bir alışamadım ama.
Hepsini kullanmıştım, en iyisi Paparadir. İnnial'a sakın bulaşma aman diyeyim. Tosla'ya bir alışamadım ama.