Tosla vs Pokus

Tosla bin basar Pokus'a. Ben de Tosla kullanıyorum, öneririm. Şok'tan para yüklenebilmesi ayrı bir cabası. Kampanyaları da bol.

Kesinlikle Tosla tavsiye ederim. Kampanyaları bol ve iyi, (her ayın 15'i-16'sında hesabıma "büyük oyun kampanyası" adı altında 15 TL gönderiyor, diğer Tosla kullanıcılarına gönderiyor mu bilmiyorum), neredeyse çoğu işlemde komisyon kesmiyor. Daha saymayı unuttuğum bir sürü güzel özelliği var fakat şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ayrıca bende Tosla kullanıyorum ve gayet memnunum. Tosla'nın kampanyalarına, limitlerine ve ücretlerine bakmak isterseniz;

Hocam koca şirketin neyine güvenmiyorsunuz. Tosla ve Pokus'a neden güveniyorsunuz.
Neyse bence Tosla. Pokus'u iç duymadım. Iyzico'ya da bakabilirsiniz.

Tek sorun güvenmeme değil kartı fiziksel bir mağzadan alabilirim sadece Lite kartta çok kısıtlı Black karta alamıyorum.

Tosla'ya üye oldum. Hafta sonu kartını alırım. Yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Papara önerip duranlar hariç (!)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…