MrScarySausage Femtopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #1 Tosla kartımda 7 lira kaldı. Bunu ininal Kart'a aktarmak istiyorum ama 7 lirayı çekemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Tosla kartımda 7 lira kaldı. Bunu ininal Kart'a aktarmak istiyorum ama 7 lirayı çekemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
bleakdampndead Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 531 Çözümler 1 Yer Karadeniz 23 Mayıs 2023 #2 10 lira daha yükleyip 17 lira olarak çekebilirsin.
Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #3 MrScarySausage dedi: Tosla kartımda 7 lira kaldı. Bunu ininal Kart'a aktarmak istiyorum ama 7 lirayı çekemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ininalda birkaç gündür sıkıntı var, eğer paparanız varsa oradan çekebilirsiniz.
MrScarySausage dedi: Tosla kartımda 7 lira kaldı. Bunu ininal Kart'a aktarmak istiyorum ama 7 lirayı çekemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ininalda birkaç gündür sıkıntı var, eğer paparanız varsa oradan çekebilirsiniz.