Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #1 Tosla'da iPhone ile NFC var mı kullanan varsa söyleyebilir mi?
Çözüm Bcansiz74 12 Nisan 2023 iPhone'da üçüncü parti uygulamalar kullanarak NFC ile ödeme yapamazsınız. Tek seçeneğiniz Apple Pay ama Türkiye'ye hizmet vermiyor.
iPhone'da üçüncü parti uygulamalar kullanarak NFC ile ödeme yapamazsınız. Tek seçeneğiniz Apple Pay ama Türkiye'ye hizmet vermiyor.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.562 Çözümler 121 12 Nisan 2023 #2 iPhone'da üçüncü parti uygulamalar kullanarak NFC ile ödeme yapamazsınız. Tek seçeneğiniz Apple Pay ama Türkiye'ye hizmet vermiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
iPhone'da üçüncü parti uygulamalar kullanarak NFC ile ödeme yapamazsınız. Tek seçeneğiniz Apple Pay ama Türkiye'ye hizmet vermiyor.
KS KS Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #3 Bcansiz74 dedi: IPhone'da üçüncü parti uygulamalar kullanarak NFC ile ödeme yapamazsınız. Tek seçeneğiniz Apple Pay ama Türkiye'ye hizmet vermiyor. Genişletmek için tıkla... Yaşım 14. Artı 0 Eksi
Bcansiz74 dedi: IPhone'da üçüncü parti uygulamalar kullanarak NFC ile ödeme yapamazsınız. Tek seçeneğiniz Apple Pay ama Türkiye'ye hizmet vermiyor. Genişletmek için tıkla... Yaşım 14.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.562 Çözümler 121 12 Nisan 2023 #4 Aeroxs dedi: Yaşım 14. Genişletmek için tıkla... Yaşınızı sormadım zaten. iPhone ile Apple Pay dışında ödeme yapamazsınız o da zaten Türkiye'ye hizmet vermiyor. Artı 0 Eksi
Aeroxs dedi: Yaşım 14. Genişletmek için tıkla... Yaşınızı sormadım zaten. iPhone ile Apple Pay dışında ödeme yapamazsınız o da zaten Türkiye'ye hizmet vermiyor.
KS KS Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #5 Bcansiz74 dedi: Yaşınızı sormadım zaten. iPhone ile Apple Pay dışında ödeme yapamazsınız o da zaten Türkiye'ye hizmet vermiyor. Genişletmek için tıkla... Apple Pay açamam o yüzden yaşımı söyledim. Emin misiniz çalışmadığından? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Bcansiz74 dedi: Yaşınızı sormadım zaten. iPhone ile Apple Pay dışında ödeme yapamazsınız o da zaten Türkiye'ye hizmet vermiyor. Genişletmek için tıkla... Apple Pay açamam o yüzden yaşımı söyledim. Emin misiniz çalışmadığından?
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.064 Çözümler 51 12 Nisan 2023 #6 Telefonunuzun modeli ne? Kimlik doğrulamasını yapabilirsiniz telefonunuz NFC destekliyorsa. Ancak ödeme yapamazsınız. Artı 0 Eksi
Telefonunuzun modeli ne? Kimlik doğrulamasını yapabilirsiniz telefonunuz NFC destekliyorsa. Ancak ödeme yapamazsınız.
KS KS Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #7 st_140523 dedi: Telefonunuzun modeli ne? Kimlik doğrulamasını yapabilirsiniz telefonunuz NFC destekliyorsa. Ancak ödeme yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Ödemeyi soruyordum. iPhone 8. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
st_140523 dedi: Telefonunuzun modeli ne? Kimlik doğrulamasını yapabilirsiniz telefonunuz NFC destekliyorsa. Ancak ödeme yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Ödemeyi soruyordum. iPhone 8.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.064 Çözümler 51 12 Nisan 2023 #8 Aeroxs dedi: Ödemeyi soruyordum. iPhone 8. Genişletmek için tıkla... Ödeme yapamasınız. Apple 3.parti uygulamalarda NFC ile ödeme yapılmasına izin vermiyor. Sadece Apple Pay kullanabilirsiniz ki Türkiye'de mevcut değil. Artı 0 Eksi
Aeroxs dedi: Ödemeyi soruyordum. iPhone 8. Genişletmek için tıkla... Ödeme yapamasınız. Apple 3.parti uygulamalarda NFC ile ödeme yapılmasına izin vermiyor. Sadece Apple Pay kullanabilirsiniz ki Türkiye'de mevcut değil.
KS KS Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #9 st_140523 dedi: Ödeme yapamasınız. Apple 3.parti uygulamalarda NFC ile ödeme yapılmasına izin vermiyor. Sadece Apple Pay kullanabilirsiniz ki Türkiye'de mevcut değil. Genişletmek için tıkla... İstanbulkart nasıl çalışıyor o zaman. Artı 0 Eksi
st_140523 dedi: Ödeme yapamasınız. Apple 3.parti uygulamalarda NFC ile ödeme yapılmasına izin vermiyor. Sadece Apple Pay kullanabilirsiniz ki Türkiye'de mevcut değil. Genişletmek için tıkla... İstanbulkart nasıl çalışıyor o zaman.
ibo4techno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 2.295 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Güvenlik 12 Nisan 2023 #10 Aeroxs dedi: İstanbulkart nasıl çalışıyor o zaman? Genişletmek için tıkla... Yazılanları neden okumuyorsunuz? Israrla neden neden yazıyorsunuz. Apple bankacılık ödeme finans işlemlerinde sadece Apple Pay üzerinden yapıyor. Apple Pay Türkiye'de çalışmıyor. Wise + Zen.com var alternatif. Son düzenleme: 12 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Aeroxs dedi: İstanbulkart nasıl çalışıyor o zaman? Genişletmek için tıkla... Yazılanları neden okumuyorsunuz? Israrla neden neden yazıyorsunuz. Apple bankacılık ödeme finans işlemlerinde sadece Apple Pay üzerinden yapıyor. Apple Pay Türkiye'de çalışmıyor. Wise + Zen.com var alternatif.