Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #1 Tosla'da iPhone ile NFC var mı kullanan varsa söyleyebilir mi?
Çözüm Bcansiz74 12 Nisan 2023 iPhone'da üçüncü parti uygulamalar kullanarak NFC ile ödeme yapamazsınız. Tek seçeneğiniz Apple Pay ama Türkiye'ye hizmet vermiyor.
iPhone'da üçüncü parti uygulamalar kullanarak NFC ile ödeme yapamazsınız. Tek seçeneğiniz Apple Pay ama Türkiye'ye hizmet vermiyor.
KS KS Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #11 Yanlış bilgi ibo4techno dedi: Yazılanları neden okumuyorsunuz. Israrla neden neden yazıyorsunuz. Apple bankacılık ödeme finans işlemlerinde sadece Apple Pay üzerinden yapıyor. Apple Pay Türkiye'de çalışmıyor. Wise + Zen.com var alternatif. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor çünkü okuyorum boşuna yazmayın sizi dikkate almıyorum. Artı 0 Eksi
ibo4techno dedi: Yazılanları neden okumuyorsunuz. Israrla neden neden yazıyorsunuz. Apple bankacılık ödeme finans işlemlerinde sadece Apple Pay üzerinden yapıyor. Apple Pay Türkiye'de çalışmıyor. Wise + Zen.com var alternatif. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor çünkü okuyorum boşuna yazmayın sizi dikkate almıyorum.
0 0clutch Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 484 13 Nisan 2023 #12 Aeroxs dedi: Çalışıyor çünkü okuyorum boşuna yazmayın sizi dikkate almıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasil calisiyor ogretin biz de kullanalim o zaman. Millet change.org uzerinden imza topluyor gelsin diye ulkeye. Artı 0 Eksi
Aeroxs dedi: Çalışıyor çünkü okuyorum boşuna yazmayın sizi dikkate almıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasil calisiyor ogretin biz de kullanalim o zaman. Millet change.org uzerinden imza topluyor gelsin diye ulkeye.
KS KS Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #13 0clutch dedi: Nasil calisiyor ogretin biz de kullanalim o zaman. Millet change.org uzerinden imza topluyor gelsin diye ulkeye. Genişletmek için tıkla... Kullanılmıyormuş. Artı 0 Eksi
0clutch dedi: Nasil calisiyor ogretin biz de kullanalim o zaman. Millet change.org uzerinden imza topluyor gelsin diye ulkeye. Genişletmek için tıkla... Kullanılmıyormuş.