mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 18 Aralık 2020 #1 @Samotne Ciasteczka tosla da kart oluşturmadan, sadece bakiye kullanarak, Epic'te ödeme yapmak mümkün mü? Hangisini işaretlemem lazım?
@Samotne Ciasteczka tosla da kart oluşturmadan, sadece bakiye kullanarak, Epic'te ödeme yapmak mümkün mü? Hangisini işaretlemem lazım?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 18 Aralık 2020 #2 Bildiğim kadarıyla kart çıkartmanız lazım hocam, kartı açtıktan sonra kredi kartına basmanız lazım.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 18 Aralık 2020 #3 Samotne Ciasteczka dedi: Bildiğim kadarıyla kart çıkartmanız lazım hocam, kartı açtıktan sonra kredi kartına basmanız lazım satın Genişletmek için tıkla... İnternet dışında alabileceğim bir mağaza var mı peki?
Samotne Ciasteczka dedi: Bildiğim kadarıyla kart çıkartmanız lazım hocam, kartı açtıktan sonra kredi kartına basmanız lazım satın Genişletmek için tıkla... İnternet dışında alabileceğim bir mağaza var mı peki?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 18 Aralık 2020 #4 mirsady dedi: İnternet dışında alabileceğim bir mağaza var mı peki? Genişletmek için tıkla... TeknoSA veya CarrefourSA'dan alabilirsiniz. Ben Carrefour'dan almıştım.
mirsady dedi: İnternet dışında alabileceğim bir mağaza var mı peki? Genişletmek için tıkla... TeknoSA veya CarrefourSA'dan alabilirsiniz. Ben Carrefour'dan almıştım.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 18 Aralık 2020 #5 Samotne Ciasteczka dedi: TeknoSA veya CarrefourSA'dan alabilirsiniz. Ben Carrefour'dan almıştım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Carrefour'dan alırım o zaman.
Samotne Ciasteczka dedi: TeknoSA veya CarrefourSA'dan alabilirsiniz. Ben Carrefour'dan almıştım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Carrefour'dan alırım o zaman.